Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Zo zal de start van het schooljaar eruitzien: waar moet mondmasker toch nog op? Welke regels gelden er voor ouders? Al uw vragen beantwoord

Weer op schooluitstap, spelen naar hartenlust en 5 dagen per week op de schoolbanken: 1 september zal dit jaar bijna zoals in ‘pre-coronatijden’ verlopen. In de klas moet het mondmasker niet meer op, maar het verdwijnt niet helemaal. Dit is hoe de start van het nieuwe schooljaar er zal uitzien.

43 reacties

  • Magda Booghmans

    3 jaar geleden
    Wat met de Brusselse kinderen die hier in het Nederland onderwijs zitten in de rand. Met bussen vanuit Brussel worden ze in massa hier afgezet. Moeten die nog een mondmasker dragen? Gelden voor hun dezelfde regels als in het onderwijs in Brussel? Of mogen zij onze kinderen en vervolgens hun ouders en grootouders komen besmetten? Minister van onderwijs niet zover gedacht zeker?
  • Nadyne Hoogewys

    3 jaar geleden
    Hadden al veel eerder met de hamer op tafel moeten kloppen, met de vaccinatie in Brussel. Wachten..Wachten..zijn wel tijdens de vakantie overal geweest. Doe er iets aan, begrijpen het maar al te goed daar
  • Freddy Duschek

    3 jaar geleden
    Waar is onze vrijheid gebleven? Iemand die geen mondmasker wil dragen of geen vaccin wil, is die minder mens dan iemand die het wel wil? Is die ene persoon meer vrij dan de andere? Neen, we zitten in de aanloop naar een werelddictatuur.
  • Andy Staelens

    3 jaar geleden
    Als er ene is die het weet, zal het Weyts wel zijn zeker ? De specialist in alles!
  • Benny Bertrant

    3 jaar geleden
    En wat met leerkrachten die een vaccinatie hebben geweigerd?