Prins Andrew met Ghislaine Maxwell en Virginia Giuffre.
Volledig scherm
Prins Andrew met Ghislaine Maxwell en Virginia Giuffre. © ISOPIX

Andrew nu ook in het vizier van onderzoekers in zaak rond Ghislaine Maxwell

RoyaltyPrins Andrew (61) is nu ook een verdachte in de zaak rond Ghislaine Maxwell, zo menen insiders. Maxwell was de rechterhand van mensenhandelaar en kindermisbruiker Jeffrey Epstein. De politie vermoedt echter dat ook Andrew iets met de zaak te maken heeft, zeker nu hij is aangeklaagd door één van zijn vermeende slachtoffers. 

7 reacties

  • Michel Vandewiele

    3 jaar geleden
    En mama queen is dan nog hoofd van de Anglicaanse kerk, denkt ze. Mooi voorbeeld !
  • patrick de bock

    3 jaar geleden
    Idd, als Maxwell haar boekje(s) opendoet, ziet het er niet goed uit, en niet alleen voor die kwiet van Engeland, maar voor nog veel hoge piefen denk ik. Dat ze haar maar goed in de gaten houden, of ze pleegt ook nog zogezegd zelfmoord…….als ge me begrijpt!
  • Sylvain Jacob

    3 jaar geleden
    Waarom 30 jaar wachten omdat te melden het is voor de vrouwen erg om mee te leven maar nu draait het om geld hun verhaal hadden ze beter direct gedaan bij de politie dan waren er misschien nog sporen van de verkrachting en waren ze meer geloofwaardig ik vind nu van niet.
  • Francis potters

    3 jaar geleden
    Hij en alke andere betrokkenen dienen gestraft te worden maar de meisjes toen waren geen domme ganzen. Zij wisten zeer goed was ze deden. Ze zijn dan ook zeer goed betaald geweest. Nu ruiken ze weer de kassa. Sorry maar deze vlieger zou niet mogen opgaan.
  • Joke Weyts

    3 jaar geleden
    Als Maxwell bevestigt hangt hij.