Samen met Thibaut, toen hij eergisteren voor 5 jaar bijtekende bij Real Madrid.
Volledig scherm
PREMIUM
Samen met Thibaut, toen hij eergisteren voor 5 jaar bijtekende bij Real Madrid. © Real Madrid

Wie is de vriendin van Thibaut Courtois? Als ze je 'Mi Amor' noemt op Instagram, is het menens

Wie is het beeldschone model naast Thibaut Courtois? De naam is Mishel Gerzig (24) en sinds kort is het menens tussen haar en de Belgische doelman, met staatsieportret bij Real Madrid en al. Tijd voor een aangename kennismaking met de Israëlische talenknobbel, die ook een militaire achtergrond heeft.

35 reacties

  • Jean Van Laere

    2 jaar geleden
    Wow, ... ! n prachtmadam !
  • dretie munkies

    3 jaar geleden
    Hij had een veel betere keuze kunnen maken en waarom niet bij zijn vorige vrouw gebleven ?
  • Alexa Grieken

    3 jaar geleden
    Schattig.
  • Jeanpol Buyle

    3 jaar geleden
    Hij heeft er een neus voor...
  • XAVIER LAMBRECHT

    3 jaar geleden
    Ze viel waarschijnlijk op zijn mooi neusje. De knapperd!
  1. Geen liefde op het eerste gezicht voor boer Martijn: “Hoop écht dat Lynnsie dekseltje op haar potje nog zal vinden”
    PREMIUM
    tv

    Geen liefde op het eerste gezicht voor boer Martijn: “Hoop écht dat Lynnsie dekseltje op haar potje nog zal vinden”

    ‘Boer zkt vrouw’ heeft dit seizoen al héél wat traantjes opgeleverd. Ook op het erf van melkveeboer Martijn (36) in Bree. In de vorige aflevering stuurde hij de 32-jarige Lynnsie naar huis, zij was er het hart van in. Zij liet haar tranen de vrije loop, omdat ze in - tegenstelling tot Martijn - wél toekomst zag in een relatie met de boer. In ‘TV Familie’ blikt Martijn uitgebreid terug op de strijd tussen de verschillende dames. “Normaal moeten wij mannen altijd moeite doen, maar nu was het andersom.”
  2. “In het begin stonden inwoners hier zeer sceptisch tegenover mij”: kijk binnen in restaurant van ‘Familie’-acteur Roel Vanderstukken
    Play
    Showbits
    1

    “In het begin stonden inwoners hier zeer sceptisch tegenover mij”: kijk binnen in restaurant van ‘Familie’-ac­teur Roel Vanderstuk­ken

    ‘Familie’-acteur Roel Vanderstukken (47) is ondertussen al een half jaar eigenaar van een eigen brasserie in Kontich. “Toen ik en mijn zakenpartner plots voor de gesloten deur stonden bij de zaak waar we altijd afspraken dachten we: dit kunnen we niet laten gebeuren ”, aldus Roel. “In het begin waren ze in Waarloos sceptisch, ondertussen voel ik me helemaal thuis", vult hij aan. Hoe betrokken is Roel bij de zaak? En heeft de extra job invloed op zijn rol in ‘Familie’? In deze Showbits kom je het te weten.