BELGA
Volledig scherm
PREMIUM
© BELGA

Sven Jaecques leidt Antwerp met branie door transferperiode: “‘Gheysens gooit met geld’. Die perceptie is gewoon fout”

Belgisch voetbalSven Jaecques is The Architect. Dat de Royal Antwerp Football Club Radja Nainggolan, Björn Engels en andere Michel-Ange Balikwisha’s aantrok, draagt zijn handtekening. Maar achter zijn schouder kijkt bouwheer Paul Gheysens mee. En Luciano D’Onofrio mag dan misschien wel weg zijn op de Bosuil, zijn invloed is nog altijd voelbaar. “Frey, Eggestein en Bataille zijn ook zijn werk.”

7 reacties

  • Hans Verelst

    3 jaar geleden
    Het is enkel in brugge dat ze dat roepen he, dus niks overdrijven. In brugge schrijft de top het geld over op eigen rekeningen. Tja. Dank u, vanwege de club supporters
  • jo verstraelen

    3 jaar geleden
    Een zakenman als Gheysens let heel goed op de centen, anders schop je het zo ver niet in de bedrijfswereld.
  • linda van landeghem

    3 jaar geleden
    We zijn goed bezig, ook al zeggen ze van niet.
  • Peeters Francis

    3 jaar geleden
    Dat kan best zijn maar zonder centen geen inkomende spelers.
  • Dirk Van den Bogaert

    3 jaar geleden
    Tot spijt van wie het benijdt wordt er echt wel goed werk geleverd op Antwerp en ondanks alle vertrekkers hebben we toch weer een mooie en zelfs sterkere kern kunnen samenstellen, het heeft gewoon nog even tijd nodig maar zodra we een aantal weken verder zijn zal de wereld er alweer heel anders uitzien. Enkel jammer natuurlijk dat we Frey wellicht een paar maanden moeten missen. Het is afwachten wat Eggestein kan brengen maar toch ook een beetje hopen op die extra spits.