©  Tomorrowland

Tomorrowland Winter wil na twee afgelaste edities opnieuw Alpe d’Huez inpalmen

Na twee jaar is er weer zicht op een Tomorrowlandfestival. De 2de editie van Tomorrowland Winter in Alpe d’Huez zal plaatsvinden van 19 tot 26 maart in 2022.

Na een pauze van twee jaar strijkt Tomorrowland Winter in 2022 opnieuw neer in Alpe d’Huez om bezoekers er van 19 tot 26 maart de ultieme wintersportvakantie en festivalervaring te bezorgen.

Festivalgangers mogen de beste dj’s ter wereld verwachten, verspreid over het dorp en de bergen en de iconische podia die eigen zijn aan Tomorrowland. Bezoekers kunnen overdag feesten in de bergen tot de zon ondergaat.

’s Avonds wordt er gefeest aan de verschillende podia in het dorp van Alpe d’Huez met ’s werelds beste elektronische artiesten aan de overdekte en verwarmde Mainstage. Alle pakketten bevatten een lift- en skipas en een Tomorrowland Winter festivalticket. Mensen krijgen de keuze uit een breed assortiment aan accommodaties en hotels of kunnen ervoor kiezen om met vrienden in een chalet of appartement te verblijven.

Skigebied

Het skigebied van Alpe d’Huez – gelegen in het hartje van de Franse Alpen – is met 250 kilometer aan skipistes één van de grootste van Frankrijk en wordt ook wel ‘het eiland in de zon’ genoemd, vanwege het feit dat de zon er meer dan 300 dagen per jaar schijnt. Alpe d’Huez biedt een selectie aan pistes voor skiërs en snowboarders van elk niveau: van beginnersgebieden tot beroemde pistes met een legendarische status zoals Sarenne met een lengte van 16 kilometer. Ook de niet-skiër zal tijdens Tomorrowland Winter 2022 ruim aan zijn trekken komen; er zijn verschillende sneeuwactiviteiten waarbij je niet moet kunnen skiën of snowboarden.

 © Tomorrowland  

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER