Links: Jeff Bezos. Rechts: Elon Musk.
Volledig scherm
PREMIUM
Links: Jeff Bezos. Rechts: Elon Musk. © AP

Waarom multimiljardairs Elon Musk en Jeff Bezos ruziën als puberende kinderen: “Hij krijgt hem niet recht”

Multimiljardair, excentriek en ambities die verder rijken dan ons aards paradijs. Jeff Bezos en Elon Musk hebben wel wat gemeen. En dat is ook net waar het botst. De twee ‘self-made men’ vechten een robbertje uit zoals jongens dat op de speelplaats wel eens doen. Alleen nemen zij hun rivaliteit mee de ruimte in. En gaat het om miljarden.

18 reacties

  • Elisa deJong

    3 jaar geleden
    Zo rijk en toch niet genieten lijkt het. Wel ruziën.. en competitie. Ze hebben toch alles al? Maar tot het graf, daarom staat in de Bijbel, verzamel schatten in de hemel. Dan zullen ze ook in dit leven veel tevredener zijn denk ik.
  • David Hermans

    3 jaar geleden
    De vraag in zo'n geval is altijd: wat was er eerst? De gekte of de rijkdom?
  • Pieter Verhulst

    3 jaar geleden
    Ik, ik, ik. En terwijl we beseffen dat we de aarde te hard vervuild hebben, schieten we nu de ruimte vol rommel. Te zot voor woorden, de mens.
  • André Mortier

    3 jaar geleden
    Ik ben totaal niet jaloers op deze miljardairs(meestal Amerikanen). Niemand is belet om hetzelfde te bereiken. Deze rijken zorgen voor enorm veel tewerkstelling in de wereld en geven miljoenen dollars uit aan goede doelen, wat ze uiteindelijk niet verplicht zijn. B.Gates bvb heeft al meer dan 40 miljard uitgegeven en is een van de grootste filantropen ter wereld. .Hij zou dit evengoed voor zijn kinderen kunnen nalaten. Dus, eerder respect voor wat ze bereikt hebben, dan afkeer.
  • Frans Peeters

    3 jaar geleden
    Als die heren zo rijk zijn is het net of ze in een ander biotoop komen met rare ideeen.