Eastwood als Mike Milo, een norse Amerikaanse paardenfokker. Een rol die eigenlijk in 1988 voor een toen 41-jarige Arnold Schwarzenegger weggelegd was.
Volledig scherm
PREMIUM
Eastwood als Mike Milo, een norse Amerikaanse paardenfokker. Een rol die eigenlijk in 1988 voor een toen 41-jarige Arnold Schwarzenegger weggelegd was. © Photo News

Clint Eastwood regisseert én acteert op zijn 91ste: "Je ziet niet eens dat die film door een oude mens is gemaakt"

FilmDe rol was oorspronkelijk bedoeld voor een 41-jarige, toch neemt een 91-jarige acteur de touwtjes in handen. De legendarische Clint Eastwood speelt een rodeoster in zijn nieuwste cowboyfilm 'Cry Macho’, die hij ook regisseert. “Maar ik zal je eens iets vertellen. ‘Macho zijn’ is overschat. Ik dacht vroeger dat ik alle antwoorden had, maar nu ik ouder ben besef ik dat dat niet waar was.” 

14 reacties

  • Kceetje Cleymans

    3 jaar geleden
    Ann Van Driessche dat zullen we nooit weten, wij kunnen enkel oordelen op film.
  • Hilde Weymeersch

    3 jaar geleden
    Oude mensen kunnen ook nog veel. Al worden ze soms afgedaan als vergeten , nutteloos. Vergeet niet dat ze een heel verleden achter zich hebben. Tijden hebben meegemaakt, waarvan wij geen weet hebben. Soms zijn ze heel slim en nuchter.
  • Erwin De Meyer

    3 jaar geleden
    Nog een echte vedette , filmster. Hij is inderdaad 1 van de laatste. Robert De Niro , Al Pacino , Jack Nicholson komen zo direct bij me op maar hebben zijn leeftijd nog niet bereikt. Go Clint !
  • Ann Van Driessche

    3 jaar geleden
    Een toptalent is hij zeker zowel voor als achter de camera, maar hoe zou hij eigenlijk zijn als mens ?
  • luc van duyse

    3 jaar geleden
    Zeldzame klasse !