Regi gaat op zoek naar nieuw talent in 'Regi Academy'.
Volledig scherm
PREMIUM
Regi gaat op zoek naar nieuw talent in 'Regi Academy'. © VTM2

GEZIEN? ‘Regi Academy’: “Een goede stem hebben bleek alvast niet de grootste prioriteit”

TVOnze tv-recensenten laten hun kritische blik vallen op elk nieuw programma. Meteen na uitzending lees je hier hun mening. Vandaag bekijkt Bram De Brabander ‘Regi Academy’, een talentenjacht op VTM2 waarin de hitmaker op zoek gaat naar een nieuwe stem voor z'n volgende single. “De gezapige babbeltjes tussen de audities waren even oppervlakkig als de lyrics van een doorsnee Regi-song over liefdesverdriet.”

4 reacties

  • Ingeborg De blende

    3 jaar geleden
    LEUK programma en de twee leukste stemmen hebben gewonnen...dat is een feit !
  • André Mortier

    3 jaar geleden
    Wat een blaaskaak die Regi: vooraf:" ik zal gewoon zeer streng zijn", en wat bleek? Hij was de grootste softie en durfde amper een kandidaat afwijzen. Verder was hoe je er uitzag en wat je aan had(zie o;a. kandidate Yutan) inderdaad veel belangrijker dan de stem....Afvoeren. 1 x gekeken, nooit meer!
  • guido Bervoets

    3 jaar geleden
    Een perfecte stem hebben is nooit een echte vereiste geweest om het te maken als groot muzikant met internationale bekendheid. Kijk maar naar Bob Dylan die zijn stembanden in zijn neus zitten heeft. Of Neil Young die ten tijde van Buffalo Springfield zijn eigen songs niet mocht zingen omdat volgens zijn platenmaatschappij zijn stem 'te iel' zou zijn. Of onze eigenste Arno. Of Tom Waits en Marianne Faitfull.
  • Ronny B

    3 jaar geleden
    tegenwoordig moet je niet meer in toon kunnen zingen,op bijna alle vocals gebruiken ze auto-tune,wel pech als dit bij een live optreden uitvalt,dit hebben we al in meerdere videos op youtube met "grote sterren" zoals taylor swift,katy perry,justin bieber en selena gomez,er zijn er maar bitter weinig die nog ECHT kunnen zingen,en alle liedjes van hen trekt op elkaar,hebben mss allemaal dezelfde producer