BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Toch iémand die z’n debuut niet miste: veelbelovende invalbeurt van Radja Nainggolan

AntwerpGeen cadeau, want het kalf was al half verdronken, maar Radja Nainggolan viel gisteravond uitstekend in bij Antwerp. Wat een kwaliteitsinjectie. Als dit zeventig procent is, zijn we benieuwd wat Il Ninja zal laten zien eens hij helemaal fit is.

20 reacties

  • Jan Joris

    3 jaar geleden
    Hoort bij Rode Duivels: met zijn motivatie en vechtlust zou hij de Rode salonjuffers misschien wat meer spirit gegeven hebben.
  • willy staes

    3 jaar geleden
    Ja en dan zeggen dat Martinez hem niet geselecteerd heeft , liever Chatli het versleten paard .Hij schrijft dan nog dat verder gaat met dezelfde vriendjes , versleten of niet .
  • Frank Bolle

    3 jaar geleden
    Martinez vindt hem maar niks. Hij heeft het meer voor pasje breed pasje terug Witsel. Zelfs al heeft die in een half jaar niet gespeeld en werd er zowat in elke wedstrijd door zijn rechtstreekse tegenstander afgelopen..
  • Gilbert Vermeersch

    3 jaar geleden
    Laat ons hopen dat hij vóór Antwerp wordt wat Simon Mignolet voor Club geworden is. Het klasse niveau moet omhoog in onze JLP competitie afgaande op de Conference uitslagen,
  • eric debanne

    3 jaar geleden
    Toch verloren het heeft helaas niet veel geholpen zijn inbreng ...! Blijft een goeie speler maar zal dit antwerp niet recht trekken vrees ik ...