ZNA
Volledig scherm
© ZNA

Spoedarts Jan Stroobants reageert op versoepelingen: "Nu wel juiste wapens, namelijk vaccins”

Jan Stroobants, spoedarts in ZNA Middelheim en coördinator van het vaccinatiedorp Spoor Oost in Antwerpen, reageerde bij VTM NIEUWS op de aangekondigde versoepelingen. “We hebben nu de juiste wapens, de vaccins, en die doen hun werk”, zei hij gerustgesteld.

8 reacties

  • luc vlemincx

    3 jaar geleden
    Beste Leo, jij ziet geen verschil tussen die opgenoemde verplichte inentingen en de corona vaccins. Nochtans is dat heel simpel, die inentingen die je opnoemt bestaan al jaren en zijn gekend. De corona vaccins zijn nog steeds in een experimentele fase, meer is dat niet.
  • Nalani Tavernier

    3 jaar geleden
    De gevolgen op korte termijn weet iedereen op lange termijn weet men niets. Hoelang ben je beschermt? Men weet het niet beschermt het tegen andere varianten? Men weet het niet Neurenberg code zegt dat je alle info moet hebben en had ik geweten en vroeger onderzoek gedaan had ik me kinderen geen enkel vaccin gegeven ook polio niet!!
  • Leo De Clercq

    3 jaar geleden
    ik zie het verschil niet tussen verplichte inentingen voor polio,kinkhoest, hepatitis e.d. en covid. wie in contact komt met anderen (en dat is iedereen) moet ingeënt worden. de bijwerkingen zijn verwaarloosbaar, de reddingsfactor is heel hoog.
  • Yolande MARIS

    3 jaar geleden
    Voor de Belgische bevolking pasjes en verplichtingen ,ze gaan steeds verder en verder. Er kruipen steeds meer dictators vanonder hun steen uit . Dokters die mensen willen verplichten een experimenteel vaccin te nemen is gewoon misdadig. Wat ze moeten doen hun grenzen controleren dat kan en mag niet van de EU.Voor de rest weten ze niet wat hier allemaal illegaal rondloopt ,nu nog een horde erbij die nog vetes uitvechten en zelfs eigen familie uit de weg ruimen,hoera.Dank u Vivaldi en co.
  • Ronny Verdoodt

    3 jaar geleden
    Elke dag komen er tegenstrijdige berichten uit over het vaccin: de werking, beschermingsgraad, bijwerkingen, het niet duidelijk zijn over de toekomstige bijwerkingen. Als er maar genoeg mensen het evangelie verkondigen dan zal het wel waar zijn?! Hoe kan hij nu zeker of gerust zijn in iets dat in een ijl tempo op de markt werd gebracht zonder een officiele erkenning. Zoeveel andere geneesmiddelen voor ernstige ziekten wachten jaren op die erkenning. De farma zal er wel bij varen!