Marc Coucke bij een wedstrijd van Anderlecht.
Volledig scherm
Marc Coucke bij een wedstrijd van Anderlecht. © BELGA

EXCLUSIEF. Buitenlandse geïnteresseerden kloppen aan, maar Marc Coucke wil Anderlecht niet verkopen

AnderlechtAnderlecht blijft klaarblijkelijk een aantrekkelijk product. De laatste maanden hebben meerdere buitenlanders zich in Brussel gemeld om de club te kopen, maar Marc Coucke is niet geïnteresseerd.

50 reacties

  • joachim albert

    3 jaar geleden
    de transfers van Doku, Saelemaekers en Sambi dekken de mislukte transfers meer dan genoeg (Sanneh, Trebel, Bakkali, Zulj, Vlap, Vranjes..) bovendien goed gekocht met Raman en Refaellov en Zirkzee is een goede zet; als Van Crombrugge en Verschaeren blijven, zijn dat ook goede tranfers (feit dat ze blijven) en Coucke, toch normaal dat hij Anderlecht boven Oostende verkoos; alle dagen polonaise begint te vervelen, en wees tevreden dat het een Belg is
  • Eric Bex

    3 jaar geleden
    Coucke is en blijft een zakenman. Enkel winst telt. Als hij nu verkoopt, scheurt hij er dik zijn broek aan. Ik ken als FCB-supporter redelijk wat Anderlechtsupporters maar weinigen vertrouwen hem hoor. Het is trouwens deels door zijn transfers genre Sanneh, Bakkali, Trebel,... dat Anderlecht nog dieper in de schulden zit.
  • Paul apers

    3 jaar geleden
    Das maar café praat wie wil er een ploeg kopen met zoveel schulden Marcske schuurt er zijn broek aan
  • Philippe De Naeyer

    3 jaar geleden
    Andre Christiaans, schenkingen tot 30.000€ kan u op een wettelijke manier, belastingsvrij houden. Informeer u, voor u uw gal spuit. Het siert Coucke niet te willen verkopen, al blijf ikzelf ook sceptisch en wil ik het nog wel eens zien als Rsca weer aansluiting vindt met de top en een paar keer kampioen gespeeld is. Dan kan hij veel meer voor de club krijgen en gaat hij dan nog neen zeggen? Tot dan krijgt hij van mij de voorkeur van de twijfel en ben ik als Rsca supporter blij met hem.
  • Frankie A S Goethals

    3 jaar geleden
    Ongelooflijk, hoe minder men afweet over het reilen en zeilen bij Anderlecht, laat staan over zakendoen, hoe meer onzin men wil uitkramen.