Van links naar rechts: Kathleen Aerts, Filip D'Haeze en Anke Buckinx.
Volledig scherm
PREMIUM
Van links naar rechts: Kathleen Aerts, Filip D'Haeze en Anke Buckinx. © VINCENT DUTERNE/ISOPIX/KRISTOF GHYSELINCK - Fotomontage HLN

Artiesten blikken terug op ‘Tien om te Zien’: “Kylie Minogue was zo klein dat ze een hoger podium kreeg”

TVZondag zien we in ‘De Zomer van 199X’ op VTM hoe K3 in 2000 iedereen deed meezingen met ‘Alle Kleuren’. “Blankenberge was toen onze tweede thuis”, blikt ex-K3'tje Kathleen (43) Aerts terug op het optreden en de grote sterren die er passeerden. Daarnaast halen ook andere artiesten van weleer - zoals Filip D’haeze van boysband En Zo en Claudia Decaluwé van Sha-Na - herinneringen op aan hun ‘moment de gloire’: “Het was elke week bang afwachten of we een plekje zouden kregen in de aflevering.”

  1. KIJK. Intieme blikken en vele aanrakingen: ‘Bridgerton’-fans merken chemie op tussen hoofdrolspelers
    TV

    KIJK. Intieme blikken en vele aanrakin­gen: ‘Bridgerton’-fans merken chemie op tussen hoofdrol­spe­lers

    Op 16 mei verschijnt het eerste deel van het derde seizoen van ‘Bridgerton’. Hoofdrolspelers Nicola Coughlan (37) en Luke Newton (31), die respectievelijk Penelope en Colin spelen, reizen wereldwijd om de serie te promoten. Tijdens hun vele interviews en fotoshoots valt op dat er veel chemie tussen hen is. Ze kijken elkaar diep in de ogen en schuwen fysiek contact niet. De collega’s en goede vrienden erkennen deze chemie. “Op een gegeven moment zijn we gestopt het te onderdrukken”, zei Nicola Coughlan bij de première van de Netflix-serie.
  2. De vergeten vedetten van ‘Tien Om Te Zien’ blikken terug: “Gestopt omdat ik niet uit de kast mocht komen”
    PREMIUM
    Showbizz

    De vergeten vedetten van ‘Tien Om Te Zien’ blikken terug: “Gestopt omdat ik niet uit de kast mocht komen”

    Sterren komen, sterren gaan. Dat geldt ook onverbiddelijk voor Vlaamse artiesten, zo mochten vele vedetten van het VTM-muziekprogramma ‘Tien Om Te Zien’ ondervinden. Waar zangers als Dana Winner, Bart Kaëll en Christoff er een bloeiende carrière aan overhielden, kwamen anderen nadien veel minder aan de bak. Wij gingen polsen hoe het vandaag met ‘vergeten sterren’ als Salim Seghers en Tina Bride gaat, en hoe ze terugblikken op die glorieperiode . “Ik kreeg geregeld te maken met vandalisme: een baksteen door mijn voorruit, krassen in m’n auto... Op de duur werd ik bang.”