Christian Kouamé krijgt het nummer 99 bij Anderlecht.
Volledig scherm
Christian Kouamé krijgt het nummer 99 bij Anderlecht. © RSCA Studio

Anderlecht huurt spits Kouamé van Fiorentina: “De speelstijl van Kompany zou me goed moeten liggen”

AnderlechtRSC Anderlecht heeft de komst van Christian Kouamé (23) geofficialiseerd. De Ivoriaanse aanvaller wordt tot het einde van het seizoen geleend van Fiorentina, er is geen aankoopoptie opgenomen in de deal.

29 reacties

  • PHILIPPUS DE GEEST

    3 jaar geleden
    Ging hij niet de jonge spellers van Anderlecht laten spelen , nu nog enkel huur en inkoop spelers op het veld , hij kan het niet zal nooit een goede trainer worden .
  • Frederik Janssens

    3 jaar geleden
    In 9 basisplaatsen en 24 invalbeurten slechts een keer gescoord? Ik vrees dat het niets zal worden met deze spits.
  • nico baelde

    3 jaar geleden
    @albert : toch een goede transfert, die Peter Verbeke, gevormd in club Brugge en nu gehuurd door Anderlecht zonder aankoopoptie.
  • Frankie A S Goethals

    3 jaar geleden
    Dank u wel, Alfons Moons voor de lovende kritiek. Helaas ik kan het werk van Kompany niet verbeteren, wat trouwens ook niet hoeft. Hij heeft duidelijk méér inzicht dan supporters (?) en een betere en ruimere visie over modern voetbal, gelukkig maar! En inderdaad data-analyse is voer voor specialisten, genre Verbeke, de lat ligt daarvoor iets hoger dan wat beeldekes zien op YouTube. Trouwens al eens gezien naar de familienaam van ondergetekende ?!
  • Albert de Lovendeghem

    3 jaar geleden
    De keuzes die Anderlecht maakt, zijn slim en doordacht. Peter zoekt de spelers die Kompany wil in zijn systeem, naam of faam zijn géén criterium. Deze combinatie van perfecte scouting met een dynamische jonge trainer zorgt voor vuurwerk. Dat sommigen daar geen verstand van hebben is duidelijk Alfons.