Roberto Martínez.
Volledig scherm
PREMIUM
Roberto Martínez. © Photo News

Roberto Martínez zal na de desillusie op het EK niet zomaar selectie omgooien: “Ervaren spelers zo lang mogelijk aan boord houden”

Rode DuivelsDe uitschakeling tegen Italië is nauwelijks verteerd, maar daar zijn de Rode Duivels alweer. Donderdag geeft Roberto Martínez zijn eerste selectie sinds het EK. De ideale gelegenheid om met de bondscoach terug en vooruit te blikken. Over EURO 2020, de internationals op leeftijd en de nieuwe garde. “We gaan die jonge gasten kansen geven, maar we moeten dat niet forceren.”

81 reacties

  • eric debanne

    3 jaar geleden
    Mislukte zogezegd gouden generatie inclusief de coach ...👎 Stelt zijn vriendjes op ( zelfs als ze niet spelen bij hun club ) enz... Charmante en vriendelijk mens maar als coach volledig gebuisd helaas ...! Nooit zullen de rode duivels iets winnen met hem
  • Frankie A S Goethals

    3 jaar geleden
    Komt goed Martinez gaat Sambi en Jérémy snel integreren bij de oude garde. Praet, Tielemans en Dendoncker die zijn er al bij natuurlijk, de toekomst is verzekerd.
  • Frans Peeters

    3 jaar geleden
    Van een geweldige trainer prestatie kunnen we deze zomer niet spreken
  • gerard slebus

    3 jaar geleden
    België heeft veel en genoeg kansen gehad om een titel te pakken. De selectie is nu niet breed genoeg meer om een kans te maken.
  • Maria Nuytkens

    3 jaar geleden
    Charmante trainer wel hoor, maar alleen met charme bereik je meestal niet veel !! Tactisch is het één van de zwakste trainers ooit voor de RD's. Nu denkt die gast dat ze naar een veteranen tornooi gaan in Qatar. Rap een C4 geven !!!