Clement ziet Club opnieuw met tien vallen bij voorsprong: “Je spreekt erover in kleedkamer, maar het gebeurt toch”

Jupiler Pro LeagueClub-coach Philippe Clement zag z'n ploeg in eigen huis met 3-2 winnen van Beerschot. Een moeizame, maar al bij al verdiende zege voor blauw-zwart. “Maar ik denk dat de supporters de besten waren vandaag.”

15 reacties

  • Alfons Detemmerman

    3 jaar geleden
    De eerste tegen de laatste of de rijkste tegen de armste ..... En toch vindt een scheidsrechter dat hij nog moet helpen. Dit is de moraal van het verhaal
  • nico baelde

    3 jaar geleden
    Gisteren zagen we zeker niet het beste club Brugge, er is nog werk aan de winkel, maar club staat (zelfs dan) opnieuw aan de leiding in de JPL. Vertrouwen in management dat er nog 1 a 2 serieuze versterkingen bijkomen en daarna zal iedere ploeg terug weggespeeld worden.
  • Gilbert Vermeersch

    3 jaar geleden
    Die kaarten waren er teveel aan, anti Club’s kunnen nu al twee weken op rij niet zeggen: “mèt medewerking van Ref en VAR.” Het was bij vlagen een zeer goed club, en de supporters waren weer super. Bravo Club met veel goede jeugd tussen de lijnen.
  • Anne Lieshout

    3 jaar geleden
    En alweer speelde de VAR een grote hoofdrol in deze wedstrijd. Een zeer betwistbare buitenspeldoelpunt en een zeer donkerrode kaart voor Club heeft de match zéér beïnvloed. Club stond voor aan het einde van de wedstrijd maar er zijn "slechts" 5 minuten extra gespeeld (en geen 14). Partijdigheid ligt er nu al, nà 5 speeldagen, vingerdik op.
  • Eric Bex

    3 jaar geleden
    Alsof Brugge gisteren onderlag. Als de rest ieder jaar na Brugge eindigt, zegt dat natuurlijk ook iets over de kwaliteit van de andere ploegen maar ja hoge bomen vangen veel wind en iedere scheidsrechterlijke beslissing wordt uitvergroot. Hoeveel penalty's zijn Brugge al onthouden? Men moet ook alles durven zien natuurlijk.