VTM2
Volledig scherm
© VTM2

Lange oprit, hoeve, praktijkruimte en grote tuin: Kelly Pfaff zoekt woning voor nieuw samengesteld gezin, maar verlanglijst is lang

TVKelly Pfaff zet haar zoektocht naar een droomwoning voor verschillende koppels verder in een nieuwe aflevering van ‘Waar Voor Je Geld?’. Deze keer zoekt ze naar een warme thuis voor een nieuw samengesteld gezin. Maar de verlanglijst van Roeland (41), Karen (39) en haar dochtertje Billy (5) is niet min.

  1. Nieuw programma ‘Knappe koppen’ veroorzaakt nieuwe rel bij VRT: “Schaamteloos en cynisch”
    PREMIUM
    57

    Nieuw programma ‘Knappe koppen’ veroor­zaakt nieuwe rel bij VRT: “Schaamte­loos en cynisch”

    Een soort van ‘Topdokters’, maar dan over straffe Vlaamse ingenieurs: dat moet ‘Knappe koppen’ op VRT worden. Maar het programma is, lang voor de eerste opname, bron van alwéér een nieuwe rel over de openbare omroep. De VRT-top zou al te graag de 500.000 euro subsidie van Vlaams minister-president Jan Jambon (N-VA) hebben aanvaard, zonder inhoudelijk debat over zo’n programma. En dat is, volgens critici, niet de eerste keer. Wij gingen na wat er precies aan de hand is bij de openbare omroep.
  2. Hoe deze vrouwen hun familie-imperium stevig in handen houden: “Wat hij per maand verdiende, haalde ik binnen aan commerciële deals”
    PREMIUM
    Showbizz

    Hoe deze vrouwen hun familie-imperium stevig in handen houden: “Wat hij per maand verdiende, haalde ik binnen aan commer­ciële deals”

    Achter elke succesvolle man staat een sterke vrouw. ’t Is een huizenhoog cliché waar al eens lacherig over wordt gedaan. Maar opvallend: in de bekendste showbizzfamilies zijn het ook écht de vrouwen die stevig aan de touwtjes trekken. Een familie-imperium leiden ’n mannenzaak? Niet als je Sharon Osbourne, Kris Jenner, Rachel Hazes, Carmen Pfaff of Stephanie Planckaert heet. “Het ene moment de meest charmante gastvrouw, het volgende een keiharde zakenvrouw aan de onderhandelingstafel. Ze kan het allemaal.”