Politiezone Minos waarschuwt voor inbraken in BMW’s: zo bescherm je jouw auto ertegen
Volledig scherm
Politiezone Minos waarschuwt voor inbraken in BMW’s: zo bescherm je jouw auto ertegen © Getty Images

Politiezone Minos waarschuwt voor inbraken in BMW’s: zo bescherm je jouw auto ertegen

Politiezone Minos waarschuwt de bewoners van Mortsel, Boechout, Borsbeek, Wijnegem en Wommelgem voor meer inbraken. Niet alleen het aantal woninginbraken neemt er toe, ook auto’s, en dan vooral in BMW’s, worden geviseerd. Hoe beveilig je je auto tegen inbraak en hoe kan je hem het beste verzekeren? Independer.be geeft tips.

  1. De echte ‘Wolf van Wall Street’ schrijft boek met beleggingsadvies. Wat vindt Pascal Paepen van zijn tips? “Let hierbij op, want dat kan ook mis gaan”
    PREMIUM

    De echte ‘Wolf van Wall Street’ schrijft boek met beleggings­ad­vies. Wat vindt Pascal Paepen van zijn tips? “Let hierbij op, want dat kan ook mis gaan”

    Jordan Belfort – de Wolf van Wall Street – verdiende tientallen miljoenen met illegale beleggerspraktijken. Wie de gelijknamige topfilm met Leonardo DiCaprio zag, weet hoe het verhaal uiteindelijk eindigde: in de cel. Na zijn straf ging de Amerikaan aan de slag als consultant en spreker. Daarnaast schreef hij al meerdere beleggersboeken. Zijn nieuwste werk is naar eigen zeggen ‘een gids om een fortuin te verdienen op de aandelenbeurs’. Maar hoeveel kan je daarvan geloven? Wij legden tien van Belforts tips en inzichten voor aan HLN-geldexpert Pascal Paepen.
  2. Tot 50% duurder, maar is draadloze robotmaaier zijn geld echt waard?  Onze tuinexperte doet de test
    PREMIUM

    Tot 50% duurder, maar is draadloze robotmaai­er zijn geld echt waard? Onze tuinexper­te doet de test

    De nieuwste generatie robotmaaiers gaat draadloos. Vergeet de perimeterdraad, want dit type maaiers wordt door satellieten rondgestuurd. Hoe werkt het juist? Kun je zo’n toestel op elke tuin loslaten? Hoeveel kost zo’n draadloze grasmaaier en is het zijn geld echt waard? HLN-tuinexperte Laurence Machiels neemt de proef op de som en lijst kritisch de voor- en nadelen op: “Een aantal zaken kunnen problemen veroorzaken”.