EPA
Volledig scherm
© EPA

“Dat wordt 90 minuten geilen”: Reims-Belgen Foket en Faes maken zich op voor debuut Messi, aanvragen van over heel de wereld voor tickets

Ligue 1Lionel Messi is klaar voor zijn debuut voor Paris Saint-Germain, zo verklapte Mauricio Pochettino deze week. Zondag (20.45 uur) op bezoek bij Stade Reims moet de Argentijnse superster zijn eerste minuten voor het Franse sterrenensemble gaan maken. Reims staat op z’n kop voor de komst van Messi.

4 reacties

  • Jamal Bel

    3 jaar geleden
    We gaan geen appelen met peren vergelijken he ,is indd zo dat de ligue 1 niet te vergelijken is met la liga of de premier league. Waar vroeger de Italiaanse genoemd werd als de farmer league is dit nu toch wel de Franse geworden. Ze zullen nu wel een aantal miljoenen Kijkers meer hebben,maar de dag dat een Franse ploeg de champions league naar huis haalt is nog heel ver weg.Met of zonder Messi!!
  • Mitch Theuns

    3 jaar geleden
    Hoi Wendy, wie werd vorig jaar kampioen in Frankrijk ? Fijne avond!
  • Dirk Molin

    3 jaar geleden
    @ Wendy Vandereyken, in de Duitse competitie is het ook altijd Bayern dat kampioen werd de afgelopen jaren en in Italie was Juventus tot voor dit jaar ook 9 maal kampioen geweest na elkaar. Ook in Engeland is het de laatste jaren vaak Man City geweest dus zo uitzonderlijk is dit niet.
  • Wendy Vandereyken

    3 jaar geleden
    De Franse competitie stelt weinig voor, en is van alle topcompetities de minst interessante om te volgen. Dat zal met de komst van Messi niet veel anders zijn. PSG zal er zoals zo vaak de laatste jaren met kop en schouders bovenuit steken waardoor er geen spankracht zal zijn. Alleen Lille wist vorig jaar even de saaiheid te doorbreken, maar dat was vooral omwille van het gekke coronajaar.