Archiefbeeld. © rr

Dealer vraagt agent in burger of hij cocaïne wil kopen

Antwerpen -

De Antwerpse politie heeft dinsdag twee mannen opgepakt die drugs aan het verkopen waren op het Sint-Jansplein. Een van hen hield de voorraad in de gaten, de andere probeerde klanten te ronselen, waaronder een agent in burger.

nelo

Tijdens een actie tegen overlast op en rond het Sint-Jansplein kon de mobiele eenheid dinsdag verschillende vaststellingen doen. “Aan de hand van veiligheidscamera‘s werden twee personen in beeld gebracht die in aanmerking kwamen voor het verhandelen van drugs”, zegt Willem Migom, woordvoerder van de Antwerpse politie. “Een van hen bewaakte de voorraad, de andere maakte contact met de klanten. Deze sprak een politieman in burger aan en vroeg of hij cocaïne wilde kopen.”

Een van de twee stond ook geseind voor een verhoor in een lopend onderzoek. De twee mannen werden gearresteerd. Een dame die rondhing tijdens de tussenkomst van de politie bleek zelf ook geseind te staan en werd meegenomen voor verhoor.

Verder heeft de politie ook in de Delinstraat een mogelijke drugsdeal vastgesteld. “Twee minderjarigen werden gecontroleerd. Een van hen bleek een boksbeugel in zijn onderbroek te hebben verstopt”, aldus Migom

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER