REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Oorlogstaal van PSG in dossier rond mogelijke megatransfer van Mbappé naar Real Madrid: “Als hij vertrekt, dan aan ónze voorwaarden”

Buitenlands voetbalLeonardo, de technisch directeur van Paris Saint-Germain, heeft gereageerd op de interesse van Real Madrid in Kylian Mbappé. De Spaanse grootmacht heeft een officieel bod van 160 miljoen euro bij PSG binnengebracht op de 22-jarige Fransman. Maar de Parijzenaars lachen dat bij monde van de Braziliaan weg.

20 reacties

  • Paulus de Mos

    3 jaar geleden
    Kevin de Veirman , U bent sportief directeur bij real Madrid dat u het over "we" hebt ? In een jaar kan er veel gebeuren natuurlijk Mbappe kan geblesseerd raken of met vormverlies te kampen krijgen Zijn dan transfervrije status zal hem ook voor andere clubs haalbaar maken dus dan is het nog maar de vraag of hij naar Real gaat Leonardo doet dit echt niet op eigen houtje natuurlijk hij doet gewoon wat die sjeik hem opdraagt , die kerel scheurt 160 miljoen van de rol af als hij dat wil
  • Polutnik Ronald

    3 jaar geleden
    Real moet gewoon weg vier maanden wachten, en dan hem Mbappe gratis binnen halen en alzo veel geld gespaard .
  • Rudy Van Dam

    3 jaar geleden
    De speler laten vertrekken maar alleen aan hun eigen voorwaarden? Benieuwd hoe hoog PSG de lat wil leggen. Want dit zou wel eens als een boemerang kunnen terugkomen als de lat te hoog ligt en niemand toehapt. Mbappé wil absoluut vertrekken en volgend jaar kan hij weg voor 0€! Geef mij dan maar de zekerheid van 160mio€ vandaag!
  • Paul Verbeeck

    3 jaar geleden
    Al die clubs schreeuwen moord en brand over hun inkomsten tijdens corona , hebben honderden miljoenen aan schuld en kunnen toch nog meedoen aan een mensenhandel met miljoenen.
  • Thierry Maenhaut

    3 jaar geleden
    Hoe kan een club, die €900 miljoen schulden heeft, nog überhaupt een speler kopen? Financial fairplay is blijkbaar niet voor iedereen!