© BFM

Dodelijke nacht op de weg: vier doden

In provincie Antwerpen, in de gemeente IItegem (Heist-op-den-Berg), is in de nacht van zaterdag op zondag een zwaar ongeval gebeurd. Daarbij vielen drie doden en twee zwaargewonden. Ook in het West-Vlaamse Markegem kwam een jongeman van negentien om het leven bij een ongeval.

JaTi, mtm

Twee auto’s reden er in een bocht frontaal op elkaar. Volgens de eerste vaststellingen reed de 25-jarige chauffeur van een Mercedes te snel en vloog hij uit de bocht, waarna het tot een frontale klap kwam met een SUV. Daarin zaten vier personen. Een vader en zijn zoon overleefden het ongeval niet, zijn dochter en een andere man liepen zware verwondingen op.

Een verkeersdeskundige van het parket kwam ter plaatse. De rijbaan was meer dan vier uur volledig versperd.

Enkele dagen geleden gebeurde er in Itegem ook al een dodelijk ongeval. Een 83-jarige man kwam er om het leven na een aanrijding door een wagen.

Ongeval Markegem

Zondagochtend rond zeven uur gebeurde er nog een dodelijk ongeval in de Tieltstraat in Markegem (deelgemeente van Dentergem). Een jongeman van negentien verloor na een bocht om een nog onduidelijke reden de controle over zijn stuur. Hij knalde tegen een boom aan de overkant van de verbindingsweg tussen Tielt en Wakken.

Ook op de Tieltstraat, die volledig afgesloten is momenteel, is het niet de eerste keer dat er een zwaar ongeval gebeurt. Het West-Vlaamse parket neemt het onderzoek in handen.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer