Photo News
Volledig scherm
© Photo News

“Er moet een reden zijn om te veranderen”: veel oude getrouwen in ruime selectie, maar Duivels wel zonder 6 EK-gangers

Rode DuivelsRoberto Martínez noemt de komende interlandperiode “uitdagend”. De bondscoach verraste amper. Oude getrouwen krijgen de voorkeur in de 31-koppige selectie. “Als je enkel naar de leeftijd kijkt, is het gemakkelijk om foute beslissingen te nemen.”

47 reacties

  • Lieve Burssens

    3 jaar geleden
    Los daarvan speelden we goed? Als Denemarken na 45 minuten 3-o voor zou hebben gestaan was dat niet eens overdreven. Ga in de politiek zeveraar, die verliezen ook 10% en hebben toch gewonnen!
  • Frederik Janssens

    3 jaar geleden
    Als hij zegt dat ze een goede match gespeeld hebben tg Italië kent hij er niets van. Het was slecht. De Italianen konden los doorlopen tot aan de 16 meter vd Belgen, werden totaal niet opgejaagd. Verder moet Martinez eens stoppen met gekwetste en niet fitte spelers op te stellen zoals De Bruyne, Hazard en Witsel op het EK. Daardoor hebben we tg Italië verloren en is De Bruyne gekwetst voor het leven. Ik vrees dat het niet meer goed komt met zijn enkel.
  • Kirsten Pelckmans

    3 jaar geleden
    Hoog tijd dat ze de ploeg eens door elkaar gooien! De oude garde (gouden generatie??) Zijn het te gewoon geworden, doen te weinig moeite en hoeven zich niet meer te bewijzen. Zet er is wa jongere manne op en zult zien da ze beter zulle spele. Altijd maar die oude manne derbij terwijl we veel 20ers hebben vol talent maar de kans gewoon ni krijge door "de goude generatie". Btw een generatie dat voor voetballers al dik tegen hun pensioen aanzitte
  • ROGER DEPREZ

    3 jaar geleden
    Merkwaardig de keuze van Martinez, 4 of ex van Anderlecht, 1 van club en 1 van Luik. Bongoda er niet bij, als men de cijfers bekijkt van al die spelers dat heeft Theo veruit de beste cijfers de laatste 2 jaar 23 doelpunten en 11 assists de andere komen NIET eens in de buurt . Een vb Verschaeren 9-6, De Ketelaere 8-10 maar Theo zou niet taakbewust zijn als dat zo is had men NOOIT E. Hazard mogen oproepen en zeker de laatste twee jaar niet, dus Martinez keuze is zeker niet gegrond en partijdig
  • Patrick Feremans

    3 jaar geleden
    Zou beter een team vormen met zijn goede vriend, Vince. Ze hebben allebij dezelfde kijk op het spel. Geen, niks, nul , nada,... Als je zulke gouden generatie, al 3 maal mag verprutsen en op weg bent om het nogmaals te doen. Dan heb je een goed contract getekend.