Brussels parlementslid Bianca Debaets (CD&V)
Volledig scherm
Brussels parlementslid Bianca Debaets (CD&V) © BELGA

Bianca Debaets (CD&V) wil zo snel mogelijk coronapas voor Brusselse horeca- en evenementensector

Brussels parlementslid Bianca Debaets (CD&V) vindt dat er zo snel mogelijk een coronapas moet komen voor de noodlijdende Brusselse horeca- en evenementensector. Die was door Brussels minister-president Rudi Vervoort aangekondigd, maar volgens Debaets is er geen akkoord hierover binnen de Brusselse regering.

7 reacties

  • Regina Blanckaert

    3 jaar geleden
    Zo een pas heeft geen enkele meerwaarde,als je als gevaccineerde niet getest moet worden kan je nog besmet zijn en ook doorgeven aan een andere gevaccineerde van wie zijn immuunrespons misschien niet zo groot is,dus zijt gewoon voorzichtig en leef terug gewoon,er bestaat nog zoiets als natuurlijke immuniteit
  • Sara Aprcovic

    3 jaar geleden
    Het recht op vrijheid houdt in dat elke persoon het recht heeft om niet beperkt te worden in zijn doen of laten. Aangezien ik niet ben gevaccineerd en m'n overal gebruik wil gaan maken van de zogenaamdé coronapas wordt mijn recht op vrijheid mij ontnomen. Ofwél vaccin voor iedereen verplichten.. Ofwel de keuze bij de persoon zelf laten maar laat dan dat gediscrimineer met die coronapas achterwegen.. Iedereen heeft recht op vrijheid! Gevaccineerd of niet..
  • pipo de clown

    3 jaar geleden
    De coronapas gaat de doodsteek voor de horeca worden ze hebben Frankrijk als voorbeeld. Terrasjes mogen maar de helft van hun normale capaciteit gebruiken maar zelfs die overgebleven helft is amper voor de helft bezet. 25% tegen normaal 100% gaat niemand volhouden.
  • Wim Hermans

    3 jaar geleden
    Faillissement van de horeca-sector in Brussel. Veel succes!
  • Martine Rochtus

    3 jaar geleden
    Als ge ze in hun portemonnee pakt, dan schieten ze eindelijk in gang
  1. HET DUEL. Mahdi (CD&V) en Vaneeckhout (Groen) vol in de aanval over migratie: “U maakt Vlaams Belang op die manier alleen maar groter”
    43

    HET DUEL. Mahdi (CD&V) en Vaneeck­hout (Groen) vol in de aanval over migratie: “U maakt Vlaams Belang op die manier alleen maar groter”

    In het derde ‘Duel’ in de studio van VTM Nieuws namen CD&V-voorzitter Sammy Mahdi en Jeremie Vaneeckhout, co-voorzitter voor Groen, het zondagmiddag tegen elkaar op. Het werd een vijandig duel, waarin zeer scherpe verwijten over en weer werden geslingerd binnen de thema’s zorg, landbouw en migratie. Met name over migratie gingen de twee kopstukken fel tekeer tegen elkaar. “U gedraagt zich als een aanhangwagen van extreemrechts”, zei Vaneeckhout. “Het beste communicatiebureau voor Vlaams Belang zijn de ideeën van de groenen”, stelde Mahdi.
  2. Zoon van vermiste Annie De Poortere spreekt voor het eerst: “Plots moeten we rekening houden met moord. We hebben alleen maar méér vragen”
    PREMIUM

    Zoon van vermiste Annie De Poortere spreekt voor het eerst: “Plots moeten we rekening houden met moord. We hebben alleen maar méér vragen”

    “Ga even zitten. We hebben uw mama gevonden.” Met dat telefoontje kreeg een stomverbaasde Jo Defever (56), de zoon van de vermiste Annie De Poortere, zaterdagnacht te horen dat er resten van haar lichaam in de tuin van hun buurman in Sint-Martens-Latem zijn teruggevonden. Dertig jaar na haar verdwijning. Hier spreekt zoon Jo voor het eerst: “Dat het verhaal nu zó een wending neemt: nee, dat had ik niet meer voorspeld.”
    Sint-Martens-Latem