Dancing Dimi mag zich peter van tijger Waka noemen. © rr

Dartsfenomeen Dancing Dimi neemt tijger van Pakawi Park onder zijn hoede

Balen -

Dartsspeler Dancing Dimi heeft zijn pijlen gericht op het peterschap van Waka, een van de tijgers in Pakawi Park in Olmen (Balen). Met het peterschap wil hij het Kempense dierenpark steunen.

Dimitri Van den Bergh, alias Dancing Dimi, laat niet alleen als dartsspeler het beste van zichzelf zien. Sinds kort mag hij zich ook de peter noemen van Waka, een van de tijgers in Pakawi Park. Met het aangaan van een peterschap kunnen personen, bedrijven of verenigingen het dierenpark financieel steunen. Bij de meest in het oog springende diersoorten, zoals tijgers, leeuwen en olifanten, gaat het om een individueel peterschap voor een specifiek dier. Zo heeft Dancing Dimi een peterschap afgesloten voor Waka, een van de tijgers van Pakawi Park. Waka verblijft sinds deze zomer met zus Iwa in het park.

“Toen Dimi een tijd geleden op bezoek was in het park, zijn we aan de praat geraakt”, zegt medezaakvoerder Tommy Pasteels van Pakawi Park. “Hij was heel enthousiast over Pakawi Park en wilde ons financieel steunen. Zo stelden we hem voor om een peterschap af te sluiten. En zo heeft hij voor Waka gekozen. Wij zijn natuurlijk vereerd dat Dancing Dimi ons een warm hart toedraagt en ons ook wil steunen. En zo is Dimi voortaan de trotse peter van Waka. Deze week heeft hij zijn peterschap officieel in ontvangst genomen. En uiteraard waren heel wat aanwezige bezoekers dolenthousiast.”(mto)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Blikvangers Kempen