Blessin boos op ref.
Volledig scherm
Blessin boos op ref. © Twitter/Belga

Bondsparket vervolgt KV Oostende en financieel directeur na heisa rond omstreden doelpunt

Belgisch voetbalHet parket van de Koninklijke Belgische Voetbalbond (KBVB) heeft beslist om KV Oostende en zijn financieel directeur Thorsten Theys te vervolgen. Aanleiding is de kritiek die de club en Theys in het bijzonder via WhatsApp uitten ten aanzien van scheidsrechter Visser, na de nederlaag tegen Standard (1-0) vorige speeldag.

12 reacties

  • Vic Van Londersele

    3 jaar geleden
    Onze Refs en VAR zijn een bende amateurs die geen degelijke beslissing duren nemen als het echt moet met De Bleckere op kop die steeds steeds rond de pot draait
  • Johan Weckhuyzen

    3 jaar geleden
    Nu al 8000euro boete ontvangen nog 3 tal zo’n wedstrijden en ze hebben genoeg voor de zo nodige 3 D ondertussen wordt de var nog 3 uitgeroepen tot man van de match wat hun prestige sterk gaat verbeteren en we zijn uit de problemen What’s the problem
  • vanrobaeys franky

    3 jaar geleden
    zou de bond niet beter maken dat ze 3D hebben
  • Eric De Baeremaeker

    3 jaar geleden
    Man ,man ,man , de kleuters zijn weer bezig ! Ze mogen klungelen wat ze willen maar je mag u gedacht niet zeggen ? Triestig .
  • Tonny V Woody

    3 jaar geleden
    Waar het stinkt , daar is er stront !!! en bij de voetbalbond daar is de stank enorm ... het var-busje heeft nu al een deurtje om de omslagjes met donaties af te leveren :) :) :)