Topondernemer Marc Coucke.
Volledig scherm
Topondernemer Marc Coucke. © Photo News

Verdict gevallen in zaak van 1,9 miljard: “Coucke en co moeten farmareus Perrigo 266 miljoen euro betalen”

Marc Coucke en het financieel consortium rond Waterland moeten samen een schadevergoeding van 266 miljoen euro betalen aan het Amerikaanse Perrigo. De Tijd berichtte vrijdagavond eerst over de uitspraak en intussen bevestigde een bron het nieuws ook aan Belga. Het gevraagde bedrag is een peulschil in vergelijking met de 1,9 miljard euro die de Amerikanen van Coucke en co hadden geëist.

81 reacties

  • vangeel guido

    3 jaar geleden
    En waarom moet die mij geen miljoen geven??
  • frans Venloo

    3 jaar geleden
    Marc heeft het ver geschopt door zijn inzicht en wil om hogerop te raken Dikke proficiat . Zou hij ook belastingen betalen aan de Belgische staat ?
  • Roger De Boever

    3 jaar geleden
    Wees blij met een man zoals Coucke, hij heeft Wallonië opnieuw op de kaart gezet en het eeuwig verlieslatende Anderlecht nieuw leven ingeblazen. Daarnaast verschaft hij werk aan duizenden mensen die door zijn inbreng nu meer stabiliteit en dus werkzekerheid hebben. Marc Coucke is een mecenas zoals er in België geen tweede bestaat. Hij spreidt zijn belangen over meerdere bedrijven en sectoren en benut het geld dat hij bezit nuttig, weliswaar ook in eigen belang, maar dat doet elke ondernemer.
  • Anoniem

    3 jaar geleden
    Als je bij verkoop van een bedrijf,zaak de cijfers opsmukt en dan niet het resultaat wordt geboekt zoals de verkoop voorspiegelt dan voelt de koper,overnemer zich bekocht en dat is er gebeurd.Pas op gebeurd in bedrijf - en zakenwereld wel vaker om niet te zeggen altijd,je hebt de officiele cijfers en de andere.Hij mag blij zijn dat ie er met een peulschil vanaf komt ,had heel anders kunnen keren.
  • Eric Roeloffzen

    3 jaar geleden
    Wat een verschijning.