De Britse Isabelle Stedman heeft na 1.000 rijlessen nog steeds geen rijbewijs. Dat komt doordat ze regelmatig flauwvalt tijdens het rijden, omdat de angst haar naar de keel grijpt.  (foto ter illustratie)
Volledig scherm
De Britse Isabelle Stedman heeft na 1.000 rijlessen nog steeds geen rijbewijs. Dat komt doordat ze regelmatig flauwvalt tijdens het rijden, omdat de angst haar naar de keel grijpt. (foto ter illustratie) © Getty Images

Britse vrouw heeft na 30 jaar en duizend lessen nog steeds geen rijbewijs

De Britse Isabelle Stedman probeert al 30 jaar haar rijbewijs te halen, maar omdat ze tijdens het autorijden zo bang wordt dat ze regelmatig flauwvalt, is haar dat tot op heden nog niet gelukt.

15 reacties

  • willy zachel

    3 jaar geleden
    Knettergek !
  • Pascal Siongers

    3 jaar geleden
    Waarom mag die dan lessen volgen. Wat is hier de bedoeling van. Puur zakkenvullerij. Dus niet alleen in België. Waar zijn we mee bezig.
  • Paulus de Mos

    3 jaar geleden
    Wel een volhouder in ieder geval , op een gegeven moment heb je er zoveel tijd geld en energie in gestopt dat je om al die investeringen niet te verliezen wel door moet gaan denk ik , een soort van sunk cost fallacy
  • Geert Vaelen

    3 jaar geleden
    Als je zoveel schrik hebt achter het stuur dat je ervan flauwvalt, waarom wil je dan in godsnaam een rijbewijs? Da's letterlijk een gevaar op de weg, niet alleen voor anderen maar ook voor zichzelf. Zodra ze zo'n aanval krijgt zonder helper naast je als ze ooit slaagt, dan ben je gezien en de rest van het verkeer ook.
  • johanneke li

    3 jaar geleden
    ik denk dat ze best gewoon opgeeft, als je blackouts krijgt tijdens het rijden dan is dat een teken dat je best nooit zelf met de auto rijdt! want nu heeft ze enkel geen ongeval gehad omdat er altijd een rij-instructeur bij zat die ingreep, als hetzelfde gebeurt als ze alleen is, is het resultaat sowieso een ongeval! een manier om het toch te leren is om voorlopig enkel met simulaties te oefenen, zodat ze niet in echte situaties zit en zo kan leren rijden en hopelijk haar angst bewingen.