Wat zijn de gevolgen voor Marc Coucke en co nu ze schadevergoeding van kwart miljard moeten betalen?

Marc Coucke en het financieel consortium rond Waterland moeten samen een schadevergoeding van 266 miljoen euro betalen aan het Amerikaanse Perrigo. Het gevraagde bedrag is een peulschil in vergelijking met de 1,9 miljard euro die de Amerikanen van Coucke en co hadden geëist. Wat zijn de gevolgen voor Coucke? Financieel expert Paul D’Hoore legt uit in VTM NIEUWS.

40 reacties

  • Dimitri Recko

    3 jaar geleden
    Niks dan respect voor Mr Coucke. Een toonbeeld dat mits de juiste instelling, je alles kan bereiken. Ik hoop dat mijn kinderen ook zo worden.
  • Ann Verschueren

    3 jaar geleden
    Niks meer dan wat zakgeld voor hem. Komt er heel goed vanaf.
  • bob jansens

    3 jaar geleden
    Misschien wel de grootste troef van Coucke: als Coucke een project opstart, dan moet hij bij wijze van spreken maar "met de hoed rondgaan" om financiers te vinden.
  • Leo Mariën

    3 jaar geleden
    Met deze uitspraak wordt er feitelijk gezegd dat zo goed als alles zwart op wit stond tijdens de overname. Coucke heeft Perrigo ook niet gedwongen om te kopen. Wat is dan het probleem? Wat ik zo mooi vind aan dit verhaal, het is nog mogelijk om vanuit de garage een imperium op te bouwen. Er zouden meer mensen de sprong moeten wagen, intelligentie is zowat het enige dat we nog hebben. We zullen ze trouwens hard nodig hebben want de kas van onze politiekers is tot diep onder de bodem geledigd.
  • Monique Peeters

    3 jaar geleden
    Denk er aan mensen Coucke doet alleen maar zaken waar hij zelf baat bij heeft.