Links: de wegvergissing, rechts: Remco Evenepoel aan de finish.
Volledig scherm
Links: de wegvergissing, rechts: Remco Evenepoel aan de finish. © Eurosport en Belga

Remco Evenepoel rijdt niet verkeerd en wint Brussels Cycling Classic: “Het is geen juniorenkoers, iedereen had het moeten weten”

WielrennenNa Denemarken, Overijse. Na Overijse, Brussel. Remco Evenepoel heeft de smaak van de overwinning weer goed te pakken. Daar zat in de Brussels Cycling Classic een klein randje aan, toen vijf medevluchters de verkeerde afslag namen en Evenepoel en Aimé De Gendt profiteerden. Pech voor hen, zei Evenepoel, die naar zijn derde overwinning in drie koersen reed.

57 reacties

  • Michel Vandewiele

    3 jaar geleden
    Het blijkt weer eens dat het intellectuele peil van veel renners op een heel laag niveau zit.
  • Freddy van Puymbrouck

    3 jaar geleden
    Remco is een enorm talent waar we het laatste nog niet van gezien hebben. Hij zorgt er altijd voor met zijn uitspraken dat er veel kritiek komt en dat is geen goede zaak. Door zijn hele manier van doen gaat hij weinig vrienden maken in het peloton en vrienden heb je altijd wel eens nodig ook al ben je een toptalent. We gaan het zien in de eerste echte grote koers wanneer hij met een groepje weg is of ze met hem gaan rijden om te winnen.
  • Guy Bekaert

    3 jaar geleden
    Degenen die hier Evenepoel tot op de grond afbreken kennen niets van koers en breken hem wellicht af om af te breken . Zonder die val vorig jaar had hij reeds andere stoten laten zien . Volgend jaar zullen we pas de echte Remco zien !
  • Bon Valkiers

    3 jaar geleden
    Marnix, ze gaan nu allemaal met Remco willen meerijden. Hij kent tenminste de weg. ;)
  • Gerome van den Abbeele

    3 jaar geleden
    als hij zo blijft koersen zullen ze hem weleens eenlesje leren.hiermee maak je geen vrienden maar ja geleerd van lefevre he