Chelsea CHE
  • 45'+5' Goal Mohamed Salah
  • Kai Havertz Goal 22'

Tienkoppig Chelsea neemt puntje mee uit Liverpool, kanon Romelu Lukaku zwijgt

Premier LeagueLiverpool en Chelsea hebben op Anfield de punten gedeeld in de topper van de derde speeldag: 1-1. De bezoekers - met Romelu Lukaku de hele match tussen de lijnen - moesten het een volledige helft met z'n tienen redden na een rode kaart voor Reece James.

33 reacties

• Davy De Pauw

3 jaar geleden
    Tegen de grote ploegen kan hij het echt niet
  • Jan Van Bavel

Lukaku moet nog veel leren, vooral als de bal niet aan zijn voeten ligt !
  • Walter De Vuyst

Via een licht toegekende penalty en met een man meer kon Liverpool standhouden . Virgil Van Dijk kon niet overtuigen tegen Lukaku die amper een bal aangespeeld kreeg . Nu ja , als men met tien man speelt is dit enigszins te begrijpen .
  • Rudy Claes

Keeper van Chelsea heeft ze in de 2de helft gered met enkele mooie parades. Proficiat om het met 10 man te redden op Anfield ! Salah had de winning goal aan de voet op het eind ... helaas ...Van een Liverpool supporter !
  • Miguel Verstraete

Er zijn er hier weer veel die zó straffe kenners zijn dat ze nog niet eens weten dat een spits maar weinig meer kan doen als zijn ploeg met zijn tienen een volle helft zuiver gaat verdedigen. Blijkbaar verwachten die grote lichten dat hij er dan tóch nog drie-vier tegen de touwen jaagt ? Trouwens, op minuut 64 had-ie het - against all odds - zelfs tóch nog bijna gelapt.