AP
Volledig scherm
© AP
Real Betis BET
0
EINDE
1
Real Madrid RMA
  • Dani Carvajal Goal 61'

Real Madrid wint met het kleinste verschil tegen Betis, Hazard mag een klein kwartiertje meedoen en scoorde ei zo na de 0-2

La LigaReal Madrid heeft Betis met 0-1 verslagen. De Koninklijke had het lastig tegen een stug Betis, maar rechtsachter Carvajal brak op het uur de ban voor de ploeg van Thibaut Courtois en Eden Hazard. Onze nationale doelman stond in de basis. Hazard daarentegen mocht amper twaalf minuutjes meedoen. Hij had de 0-2 aan de voet, maar Rui Silva had een uitstekende reflex in huis. Vinicius - de grootste concurrent van Hazard - speelde een uitstekende wedstrijd.

7 reacties

  • rony stokart

    3 jaar geleden
    Ik begrijp niet dat er hier mensen zijn die DURVEN te twijfelen aan het bovennatuurlijk talent van Edèn ! Lezen die dan de weldoende artikelen van den Grooten Chef Voetbal niet?
  • Alex Zoete

    3 jaar geleden
    Tegenwoordig moeten we al melden dat Hazard bijna scoort... carriere in slop
  • mat waber

    3 jaar geleden
    Dat Eden maar snel verkast. Het is duidelijk dat hij zich in Madrid niet thuis voelt! Zo'n geweldige voetballer en vent!
  • Wouter Gabriels

    3 jaar geleden
    Een goede Hazard, een met vertrouwen, had die gemaakt. Hij deed helemaal niet alles goed. Hij schoot recht op de keeper terwijl de hoek open lag. Hij is nu al twee jaar van het pad af en zelfs nu ie fit zou zijn, speelt ie zonder vertrouwen. Vorige week ronduit slap. Vandaag een kwartiertje met een gemiste kans. Als Mbappe nu ook nog komt, is het afgelopen voor hem.
  • Ebenezer Boemmel

    3 jaar geleden
    Eden, maak dat je daar weg bent of je carriere is helemaal om zeep!