Manifestanten van de nationalistische partij “Les Patriotes” namen ook deel aan de protesten tegen de coronamaatregelen.  (28/08/2021)
Volledig scherm
Manifestanten van de nationalistische partij “Les Patriotes” namen ook deel aan de protesten tegen de coronamaatregelen. (28/08/2021) © AFP

Tienduizenden demonstreren in Frankrijk tegen coronaregels, ook duizenden manifestanten in Berlijn

Verspreid over Frankrijk hebben zaterdag weer tienduizenden mensen actiegevoerd tegen de gezondheidspas. Het gaat om het zevende weekend op rij van protesten tegen het bewijs dat is ingevoerd wegens de coronapandemie. Ook in Berlijn gingen enkele duizenden de straat op om te protesteren tegen de beperkingen die in het dagelijks leven gelden, zoals de verplichting om mondmaskers te dragen.

23 reacties

  • ronny cuypers

    3 jaar geleden
    Even kort samenvatten. In maart 2020 was er een dodelijk virus en geen vaccin. Bijgevolg moest iedereen in lock down. Nu is er gelukkig een vaccin en moeten enkel degenen die dat niet willen nog in lock down. Wat is dan het probleem? Wel veel lawaai maken en betogen maar niet de gevolgen van hun eigen beslissing willen dragen.
  • karel Neefs

    3 jaar geleden
    Respect voor hun die er tegen in gaan, geen pasjes maatschapij ! Trouwens heren en dames van pers die zijn niet enkel anti vaxxers hoor hoe graag jullie het er willen insmeren, maar er zijn ook gevaccineerden tegen deze tirranie dat zich aan het ontvouwen is.
  • Baldr VanHoek

    3 jaar geleden
    Als je boodschappen van Nobelprijswinnaars zoals Luc Montagnier negeert, mensen die waarschuwen voor ADE, dan heb je het in feite alleen aan jezelf te danken dat je nu bent waar je bent en maar moet afwachten wat er de komende winter of misschien jaren met je gaat gebeuren. En dat brengt hem op een volgens heel relevant punt: Hoe zal een maatschappij kunnen overleven als er in korte tijd vele miljoenen mensen zullen overlijden? Vaccinatie heeft enorme gevolgen voor het dagelijks leven.
  • Eduard Dierckx

    3 jaar geleden
    Deze mensen willen het einde van de dictatuur die al anderhalf jaar aan de gang is. De virologen zie je niet meer op tv terwijl ze er vroeger niet af te krijgen waren. Hoog tijd voor een onafhankelijk onderzoek (Sciensano buiten !). Hoeveel virusdeeltjes zaten er vorig jaar deze tijd in één kubieke meter en hoeveel zitten er nu in één kubieke meter? Dit soort statistieken moet men hebben ter controle. Zo kan er een einde komen aan de duimzuigerij van de Big Pharma en onze nutteloze regering.
  • Henri Demeer

    3 jaar geleden
    China achterna , totale controle over het plebs .