BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Sambi: “Wil mijn eerste minuten maken voor de Rode Duivels”, Vertonghen: “Nooit gedacht aan stoppen, ik kan de groep nog veel bijbrengen”

Rode DuivelsVoor het eerst sinds de uitschakeling op het EK in juli zetten de Rode Duivels opnieuw voet aan wal in Tubeke. De komende dagen bereiden ze er zich voor op de WK-kwalificatiewedstrijden tegen Estland, Tsjechië en Wit-Rusland. Albert Sambi Lokonga en Jan Vertonghen stonden vandaag al de pers te woord, nadien volgde een training.

24 reacties

  • Vanhercke Franky

    3 jaar geleden
    Sambi is echt geen meerwaarde,ben geen fan!
  • nick verheyen

    3 jaar geleden
    Vertonghen kan de jongeren idd nog veel bijbrengen, namelijk, hoe wandel ik nonchalant 90min opt veld rond en doe martinez toch geloven dat ik onmisbaar ben, jan was vroeger top maar de laatste 2j net als dries en chadli ver over zen top, ander en beter,dringend de ploeg verjongen,martinez eindelijk buiten alsook men jeugdheld henry, is nu nog beter dan lukaku en krijgt hem toch niets bijgeleerd
  • Rudi De Man

    3 jaar geleden
    We hebben Sambi echt niet nodig... er loopt meer talent rond in Vlaanderen!
  • Christiaan GOETHALS

    3 jaar geleden
    Sambi heeft overschot aan talent, hij zal nog veel beter worden, alleen de hard en ver liefhebbers zien dit niet.
  • Anthony Peeters

    3 jaar geleden
    Johan de supporters van Arsenal waren kwaad omdat sambi er dit weekend niet opstond! Die jongen heeft 2 matchen gespeeld en heel Arsenal is overtuigd van hem!! Ze staan vanachter maar sambi was die 2 matchen bij de de beste op het veld!