Om 17.54 uur kreeg de politiezone Antwerpen een telefoontje afkomstig van een gezinslid van burgemeester Bart De Wever. Deze had de inbreker op heterdaad betrapt.
Volledig scherm
Om 17.54 uur kreeg de politiezone Antwerpen een telefoontje afkomstig van een gezinslid van burgemeester Bart De Wever. Deze had de inbreker op heterdaad betrapt. © Photo News

Inbreker op heterdaad betrapt in huis De Wever, gezinsleden fel onder de indruk

DeurneDe politie kreeg deze avond om 17.54 uur een oproep van het gezin van Antwerps burgemeester Bart De Wever (N-VA). Eén van zijn gezinsleden stond oog in oog met een inbreker, die al binnen in de woning stond. Die sloeg meteen op de vlucht, maar kon om 18.12 uur gevat worden. De gezinsleden zijn zwaar onder de indruk en worden opgevangen door de dienst Slachtofferhulp, zo meldt de woordvoerder van de Antwerpse politie Sven Lommaert.

  1. REEKS. Onze man fileert Antwerps cultuurleven én deelt gratis tickets uit: “De Studio is véél meer dan één persoon”
    PREMIUM
    GRATIS TICKETS

    REEKS. Onze man fileert Antwerps cultuurle­ven én deelt gratis tickets uit: “De Studio is véél meer dan één persoon”

    De Koekenstad blijft dé cultuurstad van Vlaanderen. Onze man fileert maandelijks het culturele nieuws in de stad en omgeving, prijst de hoogtepunten die zijn pad kruisen en is jouw gids voor de komende weken. Alsof hij de affiche voor muziek, theater, film en kunst is op de toiletten van één of andere schimmige kroeg. Al dan niet beklad met obscene graffiti. Én er zijn gratis tickets te winnen voor onder andere Taylor Swift Night, Frank Focketyn, Sien Eggers, Guga Baúl, Laura Tesoro, Slongs, School is Cool, Used, Roger Sanchez, De Roma, Trix, Plein Publiek én uiteraard De Studio.
    Antwerpen
  2. 
"Hij kan me enkel nog aankijken": jongste (2) van broertjes die in Lobroekdok vielen nog steeds kritiek
    PREMIUM

    "Hij kan me enkel nog aankijken": jongste (2) van broertjes die in Lobroekdok vielen nog steeds kritiek

    “Hij ziet me, kijkt me een minuut lang aan en dan gaan zijn ogen weer dicht.” Nassir (2), die vorige maand samen met zijn broertje Nabil (4) in het Lobroekdok in Antwerpen viel, kan nog steeds niet praten. Dat vertelt zijn vader Ahmad (24). Samen met zijn vrouw houden ze de wacht bij het ziekenhuisbed van hun jongste zoontje. Hun ander zoontje is wel volledig hersteld van de tuimelpartij. “Elke keer als er op de deur geklopt wordt, hoopt hij dat zijn broertje terug is.”
    Antwerpen