SHOWBITS VIDEO. Exit Leo. Stan, Jef en Emma naar het buitenland... Is er een leegloop in ‘Thuis’?

SHOWBITSGisterenavond is het nieuwe seizoen van ‘Thuis’ afgetrapt. Al meteen met heel veel drama, want de kijker moest afscheid nemen van Leo. Hij kreeg een beroerte op zijn trouwdag. Stan vertrok naar Mali en het lijkt er ook op dat Jef en Emma naar Peru gaan. Is er een heuse leegloop van de personages aan de gang? Senne en Jarne zoeken in de eerste aflevering van HLN Showbits naar het antwoord en lichten al een tipje van de Thuis-sluier.

9 reacties

  • Noël Onselaere

    3 jaar geleden
    Ja... Thuis heeft de afgelopen jaren veel van zijn pluimen verloren.. om de haverklap komen er gasten bij en vallen er andere weg. Het scenario kronkelt en kronkelt en wie een paar weken op vakantie was, ziet oude bekenden niet meer terug en kent de nieuwe gezichten langs geen kanten. Ik denk dat de uitgang open staat.. nu nog een afscheidsceremonie voorbereiden.
  • Frans Faes

    3 jaar geleden
    Totaal uitgemolken reeks. Meestal oervervelende scenario's met afleveringen waarin niets meer gebeurt.
  • Nora De Groote

    3 jaar geleden
    Zo ontzettend jammer! Vooral van Stan en Leo! Dat zijn zo´n geliefde personages!
  • Eddy DeGoei

    3 jaar geleden
    Kleine kanttekening: Leo is in het echt 81 jaar, Jef speelt maar een kleine rol in de reeks. Prachtig, na de transfersoaps in het voetbal kunnen we het hebben over transfers in de echte soaps.
  • Linda Slimmegaards

    3 jaar geleden
    avil smekens : intense vier ? Emma haar rol was die van de kwezel geworden, Stan was meer decor dan wat anders, Jef was ook maar tijdelijke opvulling zonder inhoud. En Leo ? Pensioen is pensioen en hij heeft groot gelijk. Moesten al die gepensioneerden plaats maken voor jonger talent in plaats van vast te houden aan hun rol en hun defibrillator en rollator thuis werd het misschien eens interessant.
  1. André Hazes toont in documentaire zijn herrijzenis na verslaving: “Na de vernedering wil ik tonen wat er van me geworden is”
    Play
    Showbits
    3

    André Hazes toont in documentai­re zijn herrijze­nis na verslaving: “Na de vernede­ring wil ik tonen wat er van me geworden is”

    Twee jaar geleden kregen Vlaanderen Nederland het eerlijke verhaal van André Hazes (30) te zien in de zeer persoonlijke documentaire ‘André Hazes: Crossroads’. Nu is het tijd om te zien hoe het sindsdien is verlopen met de zanger. “In dit vervolg wil ik aan de mensen tonen hoe fijn het is om al je problemen aan te pakken. Hoe anders je daarna in het leven staat”, vertelt hij aan Jarne. Maar is het niet erg lastig om zo open en eerlijk over je verslavingen te moeten praten? Dat ontdek je in een nieuwe Showbits. ‘André Hazes - the next chapter’ is nieuw op maandagavond bij VTM2.
  2. “Ik wilde niet sterven voordat mijn kinderen 18 jaar waren”: Hilde Van Mieghem kampte jarenlang met suïcidale gedachten
    PREMIUM
    BV

    “Ik wilde niet sterven voordat mijn kinderen 18 jaar waren”: Hilde Van Mieghem kampte jarenlang met suïcidale gedachten

    In het vierde seizoen van haar VRT Canvas-reeks ‘Als je eens wist’ focust Hilde Van Mieghem (66) zich op geweld tussen (plus)kinderen in een gezin. Zelf had de Vlaamse actrice ook een turbulente jeugd, en dat heeft sporen nagelaten. “Tussen mijn 16 en 36 jaar ging er bijna geen dag voorbij zonder dat ik suïcidale gedachten had”, bekent ze in ‘Story’. Maar dankzij een goede psychiater heeft ze vandaag rust gevonden. “Mijn leven is een speeltuin geworden. Dat was het vroeger nooit.”