Ann Vanheste blonk uit in afwezigheid. Cindy Verbrugge (links) en Ann Woestijn (rechts) waren er wel
Volledig scherm
Ann Vanheste blonk uit in afwezigheid. Cindy Verbrugge (links) en Ann Woestijn (rechts) waren er wel © Benny Proot

Ongezien: nieuwe burgemeester De Panne stuurt kat naar gemeenteraad en verliest sjerp al na week

Bram Degrieck (Het Plan-b) lijkt  opnieuw burgemeester van De Panne te worden. Huidig burgemeester Ann Vanheste (DAS) blonk uit in afwezigheid op de gemeenteraad waar de intrekking van de motie van wantrouwen op de agenda stond. De intrekking van de motie van wantrouwen is goedgekeurd.

  1. Elien (25) is de allereerste vrouwelijke Masterchef: “Ik wil meisjes inspireren om de stap naar de culinaire wereld te zetten”
    PREMIUM

    Elien (25) is de allereer­ste vrouwelij­ke Masterchef: “Ik wil meisjes inspireren om de stap naar de culinaire wereld te zetten”

    De ‘33 Masterchefs of Belgium’ hielden maandagavond hun jaarlijkse event ‘De Grote Nacht’. Het nieuwe casinogebouw Silt was het perfecte decor voor een event boordevol culinaire hoogstandjes. De slechts 25-jarige Elien Verhulst, chef in het gastronomische restaurant Vlass in Middelkerke, schreef er geschiedenis en werd ‘gekroond’ tot de eerste vrouwelijke Masterchef. “Ik kan dit amper geloven”, reageert de gedreven West-Vlaamse.
    Koksijde
  2. Duindomein Ter Helme schrijft geschiedenis met 50-jarig bestaan: “Zelfs de Callboys zijn hier enkele dagen komen filmen”
    PREMIUM

    Duindomein Ter Helme schrijft geschiede­nis met 50-jarig bestaan: “Zelfs de Callboys zijn hier enkele dagen komen filmen”

    In 1974 ontving duindomein Ter Helme haar eerste gasten. Vijftig jaar later is er al veel veranderd op het domein, maar de professionele service en de gepassioneerde medewerkers zijn gebleven. Een halve eeuw werk loont, want naast koninklijk bezoek en filmopnames, keren zowel jong als oud met heel veel plezier terug naar deze tijdloze thuishaven in de duinen. “Onze gezinnen komen al meer dan 40 jaar samen elk jaar naar in Ter Helme”, klinkt het bij familie Van Holst.
    Oostduinkerke