Remco Evenepoel.
Volledig scherm
Remco Evenepoel. © Photo News

Twee dagen Benelux Tour, twee dagen frustratie: verloopt dag drie beter voor Evenepoel?

WielrennenEen ruzie met Gianni Vermeersch na een aanrijding, een zere maag de dag erna. Twee dagen pech, en even leek het er zelfs op dat Remco Evenepoel er de brui aan zou geven in de Benelux Tour. Onze landgenoot staat nu toch gewoon aan de start. Het relaas van zijn frustrerende tweedaagse.

32 reacties

  • glenn wouters

    3 jaar geleden
    Mannekes jullie kunnen nogal een zaag spannen zenne. Welke renner wint elke koers, en heeft nooit een mindere dag? Ik wacht op namen die jullie uit je mouw schudden.
  • Peter John Vermeersch

    3 jaar geleden
    Om Remco is het te doen. Negatief positief niks tussen in. Altijd iets of...niks. Maar ik vind Remco een supertalent Maar ik vrees dat het nooit meer zal zijn als voor zijn val...
  • Francois Verrijt

    3 jaar geleden
    Zou beter wat zijn mond houden. Wat zal het morgen weer zijn. Het altijd wel iets met Remco.
  • frans ornelis

    3 jaar geleden
    ik heb niets tegen van aert voor t'ogenblik de beste renner het was om een vergelijking te maken dat men op 21jaar nog niet de kracht kan hebben van een 26jarige en sommige zijn vroeg rijp andere hebben meer tijd nodig.. en tenslotte ik zwijg voor niemand johan maddens
  • Freddy van Puymbrouck

    3 jaar geleden
    Ik kan niet begrijpen waarom ze Remco niet wat meer intomen bij Etixx-Quick step. Of het moet zijn dat ze denken negatieve reclame is ook reclame. Remco is een enorm talent die bezig is zich onmogelijk te maken in het peloton, doodjammer want hij zou mega supporters kunnen hebben in België. Helaas voor hem houden Belgen niet van arrogantie!.