Remco Evenepoel.
Volledig scherm
Remco Evenepoel. © BELGA

Tekenen van beterschap? Remco Evenepoel trekt ondanks maagklachten stevig door

WielrennenRemco Evenepoel startte vandaag dan toch in de 3de etappe van de Benelux Tour, gewonnen door Taco van der Hoorn. Evenepoel sukkelde met de maag, was niet honderd procent en finishte in het grote pak. Op 20 kilometer van de streep trok hij stevig door. Tekenen van beterschap? 

17 reacties

  • Peeters Francis

    3 jaar geleden
    Over dat lek rijden, het was een mecanicien van Shimano en ik vond het laag bij de grond dat de commentator blij was dat de mecanicien bretels aan, beetje lachen met iemand met overgewicht kan niet.
  • Peeters Francis

    3 jaar geleden
    Remco moet slimmer worden want anders houd hij geen vrienden over in het peloton, renners uitkafferen met grootpraat daar win je niets mee.
  • ROGER DEPREZ

    3 jaar geleden
    Het verschil van voor de val en nu is dat Remco als hij vroeger zei ik vertrek en weg was hij welke ook de omstandigheden waren en nu moet alles meezitten voor de zelfde inspanning en de tijdritten bewijzen dat, op de tijd rit van het W-K kijken of ik gelijk krijg of niet.
  • DANIEL DEGRYSE

    3 jaar geleden
    Hij kan het heel goed uitleggen.maar respect voor iemand z’n job heeft hij niet. Oké de mecanicien was niet van de snelste maar dat ligt aan de directie bij het aanwerven. Remco dat je kan fietsen dat weet iedereen ze hebben je allemaal een beetje overroepen . Behandel nooit een ander zoals jezelf niet wilt behandelt worden!
  • Rik Bogaert

    3 jaar geleden
    Het groot licht bakt er alweer niks van, integendeel, ruzie maken.