Wat als... Trumps muur in West-Vlaanderen opduikt?

De nieuwe Amerikaanse president Donald Trump blijft YouTubers inspireren. Na verschillende filmpjes waarin landen en zelfs steden Trump uitnodigen, is het nu tijd om de geplande muur tussen Mexico en de Verenigde Staten op de korrel te nemen. Zo geraakt YouTuber Bart Meese niet meer thuis na een skivakantie omdat er een muur rond zijn woonplaats gebouwd is.

stl

Voor alle duidelijkheid: u heeft niets gemist. Het West-Vlaamse Tielt is niet plotseling omringd door een metershoge muur. Maar de videobewerking van het West-Vlaamse landschap is zo levensecht dat het perfect gekund had. In zijn video komt Bart Meese enthousiast terug thuis na een skivakantie. Net voor hij Tielt wil binnenrijden komt hij tot de vaststelling dat er een muur rond Tielt gebouwd is.

Een onlinezoektocht leert hem dat de nieuwe burgemeester van Tielt (de fictieve burgemeester 'Trumpeeters', nvdr.) de muur liet bouwen en dat er niemand Tielt nog binnen of buiten mag. Het filmpje eindigt met Meese die van pure ellende maar wat gaat slapen in zijn wagen.

Bart Meese heeft al heel wat filmpjes op zijn actief staan. Zo nam hij vorige zomer nog zijn grootmoeder mee op pad om Pokémon Go te spelen.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen