Prins Andrew
Volledig scherm
PREMIUM
Prins Andrew © Getty Images

Nu de VS druk zet om hem uit te leveren: hoe lang kan prins Andrew zijn verantwoordelijkheid nog ontlopen?

RoyaltyAl jaren wordt hij beschuldigd van kindermisbruik en verkrachting, en onlangs werd hij er ook effectief voor aangeklaagd. Toch is de Britse prins Andrew (61) ondanks zijn vermeende betrokkenheid bij het Epstein-schandaal nog steeds op vrije voeten. De man werd zelfs nooit ondervraagd door de onderzoekers, omdat hij weigert mee te werken aan de zaak. Hoe komt het dat de prins zo lang buiten schot is kunnen blijven? En hoe lang kan de hertog van York zijn verantwoordelijkheden nog ontlopen? 

22 reacties

  • Johan Vloermans

    3 jaar geleden
    Van zodra de VS Anne Sacoolas aan de UK uitlevert. De Amerikanen moeten dringend van hun paard komen. Wie denkt dit volk dat ze zijn? Tijd dat onze EU poli-teken een standpunt innemen tegen het Imperialistische VS. Dromen mag natuurlijk.
  • Fanny Konings

    3 jaar geleden
    Zo lang hij kan natuurlijk
  • Baldr VanHoek

    3 jaar geleden
    Heel lang zal hij die ontlopen. Nu media vol laten lopen alsof hij gezocht wordt en er van alles wordt geregeld om hem te laten voordoen alsof hij behandeld wordt als een natuurlijke persoon dat is door de dagvaarding in quantum syntaxis bij voorbaat al gebleken dat hij niet zal behandeld worden als één ieder ander. Het is een schande dat mensen incapabel zijn om deze leugens te geloven. Het is een roddel... hij komt er gewoon vanaf met niets. Nogmaals duikel de formele aanklacht op en je weet..
  • Ilse van Caeyzeele

    3 jaar geleden
    @Jean Petermans, niet zolang hij leeft, maar nog zolang zijn moeder de Queen nog leeft en het handje boven zijn hoofd houdt.
  • Gerda Haubourdyn

    3 jaar geleden
    Heb zo een vent als vader, zoon of broer. Het zou beter zijn dat ze hun handen er van af trekken, nu sleurt hij heel de monarchie mee de put in. Het is een smet op hun blazoen dat al lang de glans verloren is. Monarchie is niet meer van deze tijd. Feit dat deze vent zo een gedrag mag vertonen zonder gevolg is het beste voorbeeld.
  1. Dit stond te lezen op Meghan Markles blog, waar ze nog écht zei wat ze dacht: “Toen al hard voor William en Kate”
    PREMIUM
    Royalty

    Dit stond te lezen op Meghan Markles blog, waar ze nog écht zei wat ze dacht: “Toen al hard voor William en Kate”

    Meghan Markle (42) lanceerde zopas haar nieuwe lifestylemerk ‘American Riviera Orchard’, compleet met gouden lepeltjes en ‘rustieke’ potjes confituur, volledig in lijn met haar koninklijke imago. Maar wie de voormalige actrice écht op de voet gevolgd heeft, weet dat ze zeven jaar geleden haar vorige blog, ‘The Tig’, opdoekte. Daarop gaf ze gelijkaardige tips over eten en mode, maar vertelde ze ook nog wat ze écht dacht. Van lof voor haar intussen vervreemde vader tot harde woorden voor prins William: dit zijn de meest opmerkelijke blogposts van Meghan, weer opgevist.
  2. “Wie weet is Conner Rousseau verantwoordelijk voor die regel”: Stijn Baert verklapt hoe het eraan toegaat op een staatsbanket
    PREMIUM
    Royalty

    “Wie weet is Conner Rousseau verantwoor­de­lijk voor die regel”: Stijn Baert verklapt hoe het eraan toegaat op een staatsban­ket

    Hoe gaat het er echt aan toe op een staatsbanket van koning Filip (64) en koningin Mathilde (51)? Arbeidsconoom Stijn Baert mocht het aan aan den lijve ontdekken toen hij recent werd uitgenodigd op het staatsbanket van het koningspaar en de groothertog en groothertogin van Luxemburg. Hij weet dus als geen ander wat er aan tafel gezegd wordt en welke regels er gevolgd moeten worden. “In dat opzicht is het een goede zaak dat je je partner niet mag meebrengen”, vertelt hij in ‘Primo’.