Woonzorgcentrum Onze-Lieve-Vrouw in de Gasthuisstraat in Pamel
Volledig scherm
Woonzorgcentrum Onze-Lieve-Vrouw in de Gasthuisstraat in Pamel © Mozkito

Ongeval of ontsnappingspoging? Vrouw (100) breekt beide heupen bij val uit raam woonzorgcentrum

RoosdaalEen honderdjarige vrouw die in het woonzorgcentrum Onze-Lieve-Vrouw in Roosdaal verbleef, is zondagnacht uit het raam van haar kamer op de eerste verdieping gesprongen. Bij het rusthuis valt te horen dat de vrouw, die er in een kortverblijf zat, niet in het woonzorgcentrum wilde blijven en via het raam probeerde te ontsnappen. De familie heeft een klacht ingediend bij het parket.

12 reacties

  • NINA THIELMAN

    3 jaar geleden
    Ik zou willen dat ik dat ook nog kon! Ik ben 50 jaar en ik kan niets meer.
  • Ludo Wouters

    3 jaar geleden
    Een WZC kun je vergelijken met een open gevangenis met het verschil dat de bewoner elke maand zelf 2000 euro moet betalen. De bewoner zelf heeft echter niet veel te vertellen. Aan het eten wordt dagelijks misschien 5 euro besteed en als je pech hebt zeggen zij wanneer je in bed moet. Ik hoop dat ik nooit in een WZC terecht kom. Wanneer je op oude leeftijd niet meer zelfstandig naar de WC kunt gaan, is het voor mij genoeg geweest, eens moet je toch gaan.
  • Merel Depauw

    3 jaar geleden
    WZC zijn ook geen glazen stolpen, ondanks de veel grotere sociale en professionele controle kunnen ook daar ongevallen gebeuren.
  • nicole desseyn

    3 jaar geleden
    In het rusthuis waar m’n zus en schoonbroer konden de ramen enkel op de klip gezet worden met een sleutel van de verzorgende ,enkel helemaal open om te poetsen zonder dat iemand op de kamer was en dan was de deur ook nog gesloten door de poetsvrouw
  • Michael Goorts

    3 jaar geleden
    Ongelofelijk dat de ramen daar volledig open kunnen.