Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Vandaag al overal vrij zonnig, morgen zonovergoten en zondag zomers warm

Het blijft vandaag droog met maximumtemperaturen tussen 18 en 23 graden. In het zuiden van het land begint de dag met opklaringen en wordt het later heel zonnig. Dat zegt het KMI. Morgen krijgen we een zonovergoten vrijdag, voegt onze weerman Frank Duboccage eraan toe. “In het weekend wordt het zondag zelfs zomers warm tot 25 graden.”

5 reacties

  • emiel wouters

    3 jaar geleden
    Ja we zullen de schoolvakantie 2 maanden moete verlaten, de seizoenen zij ook al 2 maanden later. En dan kan iedereen genieten van het zonnetje, nu zitten ze op 't werk of de schoolbanken.
  • DANNY WITTEVRONGEL

    3 jaar geleden
    Het is nu 10h30 ... Zon? Wat zon? Nog géén zon gezien? Hoe meer computers , hoe meer ze er naast zitten. Kom terug Armand Pien ...
  • Romain Nolf

    3 jaar geleden
    Eerst zien en dan geloven !
  • bart vansteenkiste

    3 jaar geleden
    10 graden in de voormiddag en 15 in de namiddag als je opteld kom je aan 25 graden , zomers warm neem het met een korrel zout , of is het om volk te lokken naar de kust zou ook kunnen. zal ik u eens een voorspelling doen en schrijf het op tegen eind van dit jaar zullen de hospitalen vol liggen met corona en meer sterf gevallen en dit fenomeen zal over heel de wereld weer enorm toenemen , ook nieuwe zondvloeden kondigen zich aan zeg niet dat ik u niet opvoorhad verwittig.
  • Ken Goeste

    3 jaar geleden
    Het is statistisch gezien veel te warm voor de tijd van het jaar. Normaal hebben we nu recht op max 17,1 gr. Gelukkig korten de dagen in september bijna 2u en gaan we vlug terug de gezellige tijden tegemoet met haardvuur en een natje / droogje knusjes in de zetel.Op naar de herfst.