VIER
Volledig scherm
PREMIUM
© VIER

Tanja Dexters, Nainggolan... Als BV’s in de penarie zitten, bellen ze advocaat Omar Souidi: “Hij schrijft meer persberichten dan conclusies”

ShowbizzNog maar net had hij een (zoveelste) brandje rond Tanja Dexters geblust, of advocaat Omar Souidi (36) mocht al opdraven om het dronken rijgedrag van Radja Nainggolan te verschonen tegenover de buitenwacht. En zo krijgt meester Souidi steeds nadrukkelijker het etiket van ‘BV-advocaat’ en dat wekt — zeker aan de Antwerpse balie — wrevel op. Iets waar Souidi zich niets van aantrekt, blijkt duidelijk uit dit gesprek: “Die bekende Vlamingen bellen mij, hé, niet omgekeerd.”

15 reacties

  • dominique van damme

    3 jaar geleden
    Men mag advocaat zijn het is de rechter dat beslissing neemt en fier moet men er niet op zijn advocaat van bv te zijn
  • Pim Pauwels

    3 jaar geleden
    Bekend maar zeker niet beter en intelligenter
  • patrick de bock

    3 jaar geleden
    En dan ? Als hij werkt voor zijn geld zoals een ander? En als hij gebeld wordt, waarom zou hij het niet aanvaarden? Ik zal hem niet bellen, ik gedraag me en heb geen advokaat nodig
  • Luc Ver Eecke

    3 jaar geleden
    Dat is de conclusie , hun eigen advocaten en deze kennen al de achterpoortjes beter als geen ander !
  • Gerry Cle

    3 jaar geleden
    Een advocaat moet de belangen van zijn cliënt verdedigen en niet die van de maatschappij. Souidi is dan misschien een 'showman' , een ijdeltuit en/of een 'dikke nek' maar hij is duidelijk een goede advocaat.