© PPN

© ppn

1 / 2
thumbnail: null
thumbnail: null

Bejaarde man zwaar toegetakeld bij home invasion

Een bejaard koppel uit het Limburgse Bocholt is maandagochtend overvallen in hun woning langs de Stramproyerweg. De overvallers, drie Franssprekenden, takelden de man daarbij zwaar toe. Zijn vrouw kon zich pas na 2,5 uur bevrijden en de hulpdiensten verwittigen.

fivr

De daders belden omstreeks 10 uur aan bij de tachtigers. De vrouw opende de deur, en daarop drongen de overvallers de woning binnen. Terwijl de vrouw gekneveld werd en haar echtgenoot geslagen en bedreigd, doorzochten ze de woning. Pas rond 12.15 uur sloegen de overvallers op de vlucht met een personenwagen, mogelijk een grijze Ford Focus. Over de omvang van de buit is voorlopig niets geweten.

Een kwartier later wist de vrouw zich te bevrijden en de buren te bereiken. Zij verwittigden de hulpdiensten. De bejaarde man werd zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht. Volgens de politie in zijn toestand stabiel.

Het labo van de federale gerechtelijke politie kwam ter plaatse voor het sporenonderzoek. De lokale politie Noordoost-Limburg voert het verdere onderzoek.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER