Kristen Stewart op de première van 'Spencer' op het Filmfestival van Venetië
Volledig scherm
Kristen Stewart op de première van 'Spencer' op het Filmfestival van Venetië © EPA

IN BEELD. Blonde Kristen Stewart straalt op première van ‘Spencer' op Filmfestival van Venetië

FilmSchoon volk op de rode loper van het Filmfestival van Venetië. Vrijdag ging de nieuwe Diana-biopic ‘Spencer' er in première. De hoofdrol is weggelegd voor de Amerikaanse actrice Kristen Stewart (31), die van de verzamelde pers een hoop superlatieven voor haar acteerprestatie kreeg. 

  1. “Ik ben nog paar dagen in Zuid-Afrika gebleven om te bekomen”: Lynn Van den Broeck kwam zichzelf tegen in ‘Special forces’
    PREMIUM
    BV

    “Ik ben nog paar dagen in Zuid-Afri­ka gebleven om te bekomen”: Lynn Van den Broeck kwam zichzelf tegen in ‘Special forces’

    “Ik heb er amper tot niet geslapen. Je botst constant tegen je limieten.” Om maar te zeggen: de deelname van Lynn Van den Broeck (31) aan ‘Special forces’ was er eentje om u tegen te zeggen. De vriendin van Mathias Vergels ging tot het uiterste, en keerde diep onder de indruk terug. “Op een bepaald moment dacht ik zelfs: ik ga hier verdrinken”, vertelt ze in ‘Story’, waar ze ook vertelt waarom ze zo openhartig is. Hebben ze haar bij ‘Thuis’ aangesproken toen ze openlijk haar loon deelde?
  2. KIJK. Te veel tompouce gegeten? Overvol bootje met koningsfans zinkt op Herengracht in Amsterdam
    Play
    royalty

    KIJK. Te veel tompouce gegeten? Overvol bootje met konings­fans zinkt op Heren­gracht in Amsterdam

    Voor een twintigtal fans van Koningsdag is het feest geëindigd met een nat pak. Op de Herengracht in Amsterdam is zaterdag rond 14 uur een overvol bootje gezonken. Op videobeelden is te zien hoe de feestvierders nog proberen om op de kade te springen, maar voor de meesten is dat niet gelukt zonder eerst in het water te belanden. Bij de hulpdiensten kwam wel een melding ‘persoon te water’ binnen, maar er werden geen ambulances of brandweerwagens opgeroepen.