SHOWBITS VIDEO. Al meteen een Golden Buzzer in BGT: “We gaan blijven verrassen”

Belgium’s Got Talent is nog maar net begonnen, of het is al zover: er is geklopt op de Golden Buzzer. De eer viel te beurt aan Diluna Productions uit Kapellen. De jonge dansgroep wil er duidelijk uitspringen en ze hebben naar eigen zeggen nog meer verrassingen in petto. Desna en Senne gaan in deze Showbits volledig voor hun eigen Golden Buzzer-moment.

7 reacties

  • Lucas Vissers

    3 jaar geleden
    Die jury alleen al ! Wat een rommelprogramma !
  • Martine Leemans

    3 jaar geleden
    Iedereen krijgt 3 ja.zeker te weinig inschrijvingen
  • patrick de bock

    3 jaar geleden
    Wanneer gaat vtm eens een echt degelijk programma maken? Ik vraag me af waar ze nog adverteerders vinden! Die mensen moeten toch ook al gemerkt hebben dat vtm gelijk staat met kommer, kwel en rommel?
  • Sabine De Smet

    3 jaar geleden
    Golden buzzer, really? Van welke planeet komt die jury? Zulke acts hebben we toch al tientallen keren gezien? Kijk liever naar een goeie dansfilm als je goeie dansacts wil zien. De dunne verhaallijnen in die films neem ik er graag bij!
  • Roeland Van de Wal

    3 jaar geleden
    Heb de eerste tien minuten gezien en vond heel het hyper geforceerde enthousiasme van Koen totaal irriterend.Heb het toen nog eens tien minuten de kans gegeven en heb dan ook mijn buzzer ingedrukt.Namelijk die van mijn afstandsbediening om heel het gebeuren uit te zetten.Het zal wel aan mij liggen zeker maar voor mij hoeft het niet meer.Veel kijkplezier nog.