Minister van Pensioenen en Maatschappelijke Integratie Karine Lalieux (PS).
Volledig scherm
PREMIUM
Minister van Pensioenen en Maatschappelijke Integratie Karine Lalieux (PS). © Photo News

ONZE OPINIE. Het vertrouwen is zoek

24 reacties

  • Yolande MARIS

    3 jaar geleden
    Groenen en PS moeten toch hun kiespubliek tevreden stellen en dat zijn weten we maar al te goed.
  • Paul Broeckx

    3 jaar geleden
    Zeer juist, Geert Landsman, en er wordt dagelijks gesproken over het optrekken van de minimum pensioenen maar nooit over het afromen van de hoogste pensioenen. Nog iemand iets gehoord van de hervormingen van hun (=politici) eigen pensioen?
  • james vroman

    3 jaar geleden
    vertrouwen is al 7 jaar zoek...vertrouw alleen nog mezelf heb me voor genomen nog 1 jaar te werken en dan wordt ik huisman ga een deel van mijn spaargeld opleven ..dat ze doen wat ze willen is een straatje zonder einde met al die niet verkozen belangengroepen die hier de scepter zwaaien ..
  • eli bosch

    3 jaar geleden
    Waarom wordt het pensioendebat losgekoppeld van de andere gigantische kosten in onze maatschappij? Zijnde de invasie van niet actieve vreemdelingen die hier nooit gewerkt hebben en nooit zullen werken en ook allemaal betaald worden via de sociale zekerheid? Misschien dat prijskaartje eens berekenen aub? Misschien eens die activeren in plaats oude mensen die al gans hun leven gewerkt hebben?
  • Micheline MAES

    3 jaar geleden
    Hoog tIjd dat er eens bekwame mensen zich ontfermen over de modernisering van het pensioenstelsel. Vertrouw dit dossier vooral niet aan Politici toe, die kunnen dit onmogelijk tot een goed einde brengen voor de eenvoudige reden dat ze met handen en voeten gebonden zijn aan de goodwill van hun respectievelijke partijen en die kennen maar een God : Geld, hiervoor hebben ze veel stemmen nodig , serieus werk is bij deze niet aan de orde. van hun partij ,