© rr

© rr

1 / 2
thumbnail: null
thumbnail: null

Luide knal schrikt bewoners in Mechelen-Noord op

Een enorm luide knal die leek op een ontploffing heeft zaterdagnacht heel wat bewoners in Mechelen-Noord uit hun bed gezet. De politie onderzoekt de zaak.

Sven Van Haezendonck

De knal was tot ver te horen, en dat zorgde voor flink wat ongerustheid in de omgeving van de Oude Antwerpsebaan. Bewoners verwittigden de politie, die meteen enkele ploegen uitstuurde om na te gaan wat de oorzaak was. Ook de brandweer kwam ter plaatse.

De lokale politie Mechelen-Willebroek is met een onderzoek gestart om te achterhalen welke persoon of personen de nachtelijke overlast hebben veroorzaakt. Aanvankelijk hield ze het op illegaal afgestoken vuurwerk, maar daar hechten mensen uit de buurt weinig geloof aan.

Op sociale media heeft een van de bewoners een foto verspreid van een vernield paaltje met duidelijke brandsporen. Het gerucht over een ‘zelfgemaakte bom’ doet de ronde. “We begrijpen de ongerustheid in deze tijden van aanslagen en dergelijke, maar er was of is nooit gevaar”, zegt woordvoerder Dirk Van de Sande van de politie.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER