©  rr

BLIJVEN PLAKKEN. Stuur ons jouw herinneringen over uitgaan in de jaren ‘80 en ‘90

Gazet van Antwerpen blijft dit najaar plakken in de jaren ‘80 en ‘90 en gaat op zoek naar de strafste verhalen uit de tijd dat het, dank u Fixkes, zo simpel was allemaal. De millennials weten niet wat ze gemist hebben, de babyboomers waren al gezapige volwassenen, maar de ‘Generatie X’ zat er feestend middenin en is anno 2021 nog aan het bekomen.

Heb jij een verhaal over die dolle periode 1980-2000? Iets dat je met ons wil delen over het uitgaan in de jaren ‘80 en ‘90? Stuur ons jouw Blijven Plakken-verhaal via onderstaand formulier. Een greep uit de reacties verschijnt maandag in Gazet van Antwerpen.

LEES OOK: BLIJVEN PLAKKEN. Van Aerobics over Highstreet tot Zillion: dit is ons (Antwerps) alfabet van de jaren ‘80 en ‘90

BLIJVEN PLAKKEN met Gazet van Antwerpen

In Gazet van Antwerpen vind je vanaf maandag de tientallen verhalen over die dolle periode 1980-2000, met getuigenissen, oude foto’s en verhalen die nog nooit werden verteld. Online kun je ze nu al lezen.

Tegelijk kun je per gemeente de Plakquiz spelen: een goed resultaat geeft je een kans op een gratis ticket voor Discobaar A Moeder in de Lotto Arena op 17 september. We maakten ook een Spotify-Plaklijst en via Nostalgie.be kun je vanaf 6 september mee stemmen voor de top 990 van de nineties. Klaar? Plakken maar!

www.gva.be/blijvenplakken  

 inke

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER