Meghan vs Morgan
Volledig scherm
PREMIUM
Meghan vs Morgan © HLN

Meghan vs Morgan: Piers op oorlogspad nu klacht van hertogin is verworpen. “Prinses Pinokkio krijgt haar verdiende loon”

Royalty“Ik geloof geen woord van wat Meghan Markle zegt, ze is een pretentieuze leugenaar”, zo klonken de famous last words van de Britse talkshowpresentator Piers Morgan (56), vlak voor hij door ‘Good Morning Britain’ aan de deur werd gezet. Het programma deed dat na verschillende beschuldigingen van laster, waaronder eentje van de hertogin zélf. De Britse mediawaakhond Ofcom geeft Morgan echter gelijk. Piers is nu terug van weggeweest met zijn recht op vrije meningsuiting, fakkels en hooivorken. “Prinses Pinokkio gaat niet weten wat haar overkomt”, klinkt het. Maar waarom heeft hij zo’n hekel aan Meghan? De zaak Meghan vs Morgan ontleed. 

7 reacties

  • patrick de bock

    3 jaar geleden
    Ik sta aan de kant van Morgan. Van die derderangsactrice moet ik niet hebben
  • Bob De Visser

    3 jaar geleden
    Hoeveel tijd , energie , geld en CO2 zou er niet bespaard worden wanneer al die koninklijke circussen zouden worden opgedoekt ? De sprookjes van prinsen en prinsessen van weleer zijn verworden in nachtmerries van trollen en demonen .
  • Robert Vranken

    3 jaar geleden
    Kinderen worden gevraagd om niet te pesten op school. Toch?
  • Ludovic De Beuckeleer

    3 jaar geleden
    Jan Daems en Wilma Ulrix ze zijn elkaar waard en dat zal de toekomst nog uitwijzen.
  • wesley netnem

    3 jaar geleden
    Beiden verdienen hun geld door constant in de media te komen !! Ze zijn mekaar dus waard !